Пожежу на Рівненщині ліквідовували дві години: господар загинув, його син у лікарні (ФОТО)

Трагічна подія трапилася у селі Мельниця Сарненського району

Напередодні о 15:35 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві. Вогнеборці негайно вирушили на місце події.

В одній із кімнат бійці ДСНС виявили тіло загиблого 75-річного власника оселі громадянина Степана, ще за кілька метрів на підлозі лежав його 41-річний син Василь. Чоловік подавав ознаки життя, тому рятувальники швидко винесли потерпілого на свіже повітря.

Його із отруєнням чадним газом госпіталізували у медзаклад. На ліквідацію пожежі чотирьом бійцям знадобилося майже дві години. Причину пожежі з трагічними наслідками встановлюєть фахівці.

Тим часом, у зв’язку зі збільшенням на Рівненщині кількості пожеж та загиблих на них людей, працівники Служби порятунку закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті та дбати про належний протипожежний стан власних помешкань. А у разі виникнення пожежі нагадують: негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101».

До слова, за кілька днів лютого на Рівненщині вже трапилося понад два десятка пожеж. А з початку року сталося  155 займань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень