Сьогодні у пожежі на Рівненщині загинув чоловік

Пожежа трапилася у житловому будинку в селі Бабин Гощанського району

Сьогодні о 08:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Бабин Гощанського району. За вказаною адресою було направлено відділення рятувальників 16-ї державної пожежно-рятувальної частини в кількості 4 чоловік на пожежній автоцистерні.

По прибуттю вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одній із кімнат одноповерхового житлового будинку розміром 7х10 м. В середині палаючої оселі працівники ДСНС виявили загиблого господаря 1965 р.н., інваліда ІІІ-ї групи.

За допомогою водяного ствола о 08:50 пожежа була локалізована, а о 09:45 – ліквідована. Вогнем знищено матрац, 4 м.кв. підлоги житлової кімнати, пошкоджені стіни. Причина трагедії встановлюється, повідомляє прес-служба ДСНС у Рівненській області. 

Рятувальники ДСНС вкотре застерігають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті:

- використовуйте для обігріву помешкань тільки сертифіковані електрообігрівачі;

- дотримуйтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення;

- не паліть у ліжку;

- слідкуйте за станом та справністю електромережі;

- у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо;

- намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень