На Молодіжній у Рівному сталася пожежа у будинку

Вогнеборці зарадили можливому поширенню вогню на інші будинки

Напередодні о 17:33 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому секторі в Рівному на вулиці Молодіжній.

За вказаною адресою було направлено три відділення рятувальників 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин у кількості 12 чоловік на трьох пожежних автоцистернах та чергову зміну оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС.

По прибуттю вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одноповерховому житловому будинку розміром 13х12 м. Горіли меблі та речі домашнього вжитку в двох кімнатах, а також дерев’яне перекриття будівлі.

Існувала загроза поширення полум’я на інші кімнати та поруч розташовані житлові й господарчі будівлі. За інформацією сусідів, в палаючому будинку могли перебувати люди. В апаратах захисту органів дихання рятувальники ретельно обшукали всі заповнені димом кімнати, проте людей там не виявили.

На гасіння пожежі було подано три водяні стволи. О 18:08 пожежу вдалося локалізувати, а ще за годину повністю ліквідувати. Рятувальники не дали вогню поширитися на всі кімнати, а також перекинутися на поруч розташовані будівлі.

Внаслідок пожежі знищено 7 м. кв. дерев’яного перекриття, окремі меблі та речі домашнього вжитку. Наразі причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень