Чи дарувати педагогам подарунки до Дня вчителя: думки рівнян

Свято освітяни відзначатимуть у неділю, 6 жовтня

Нагадаємо, що начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський дав відеовідповідь батькам школярів щодо того, чи дарувати педагогам подарунки до Дня вчителя. Він пояснив, що

дарувати подарунки ніхто нікого не примушує, це просто добра воля батьків. 

Це повідомлення викликало масу коментарів у Фейсбуку. Мешканці області висловлювалися на цю тему так: 

Альона Федорчук знайома цього року виїхала до Польщі... двоє дітей має... 6 і 8 класи... коли на третій день навчання прийшла до школи познайомитись з класними керівниками - всі вчителі з жахом! питали: а що трапилось??? чому мама шукає класного керівника??? чому в них" навчальний процес - це відносини лише вчителів і учнів?..

Tatiana Lipianina Тому що в наш час батьки, зазвичай, приходять нe знайомитись і дізнаватися про справи дитини а сваритися. Тому і така рeакція.

Альона Федорчук тому контакти батьки-вчителі мають обриватися на порозі школи... а всі свята (ДН в т.ч.) - то лише їхні свята... їхнього шкільного трудового колективу... або сім'ї...

Ірина Ломакіна Моя дитина займається по програмі «Інтелект України», все подобається і нічого поганого не бачу в подарунках в честь професійного свята.

Марія Леонова За що їм дарувати?За те що до кожного предмету треба репетитора винаймати.

Яна Деркач Так давайте всім скидатись.От вчитель нехай мені теж скинеться на день торгівлі))) Це їхня робота, вони самі вибрали професію.Чому ми повинні вітати з 8березня? Це взагалі чоловік, син мають робити.

Ірина Ломакіна Яна Деркач , а хто вас заставляє вітати? Не хочете — не вітайте, ваша справа. А ми з батьками вирішили, що вітатимемо вчителів з Днем вчителя.

Яна Деркач Отожто,що якщо з 20 мам 3-4 почне "возмущатись", то можливо дитина стане "ізгоєм", бо ж її мама проти стада так сказати. Тоді не дивуйтесь, бо в нашій країні хабарництво не зникне, бо ми самі винні. Бачте, звичка підлизати в крові)))

Наталія Лінг А за що їм подарунки дарувати? Вони, що? Зарплатні не отримують?

Надія Язвенюк Не потрібні нам подарунки! Хочемо зарплат!

Саша Ковальчук Читаючи ці коментарі, хочу сказати, в цьому випадку винні ми батьки. Гарний приклад з польськими вчителями. Ми просто бігаємо до школи підтерати своїм дітям соплі, та бути вискочками перед учителями, тіпа я, моя дитина - не така..

Оля Бейзин Звичайно, що дарувати. Я думаю, що ніхто з батьків не збідніє на солодощі чи квіти. Головне - не ціна подарунків, а повага до вчителя. Адже вчителі стільки часу приділяють нашим дітям, що, можливо, не всі батьки вдома це роблять.Тому увага дітей та батьків у їхнє професійне свято - обов'язкова. Це моя думка і я нікому її не нав'язую.

Леся Никипанчук Які ж ви всі нерозумні. Ви думаєте, що вчителі тільки те і роблять, що чекають на ваші подачки? Напевно, не вижили би...

Svetlana Savchenko Я - вихователька - пенсіонерка. Вже не працюю, але, читаючи деякі коментарі, почуваю себе обпльованою. Нічого не даруйте, і закрийте, нарешті, цю тему! Вчителям, вихователям не потрібні ваші подарунки, ми звикли розраховувати на те, що у нас є. Але знайте, що в світі немає більш важливої професії, ніж вчительська, отже не принижуйте вчителів, а співпрацюйте з ними. Ціна питання - ваші діти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень