«У нас суду з владою через школу нема», - забудовник ЖК «На Щасливому» Роман Курис

13 вересня на сайті “Радіо Трек” було опубліковано інформаційне повідомлення з назвою “На владу Рівного подали в суд через школу”. У матеріалі міський голова Рівного Володимир Хомко говорить про те, що один із забудовників мікрорайону “На Щасливому” подав позов на місцеву владу до суду через небажання будувати школу на приватній території. Однак забудовник ЖК “На Щасливому” Роман Курис заперечує факт подання позову до суду.

- У житлового комплексу з міською владою немає судових процесів. Це відверта брехня, що стосується позову та перешкоджань у будівництві школи. Очевидно, що Володимир Хомко помилився або ж спеціально заплутав людей, щоб показати наш комплекс у негативному світлі, - говорить Роман Курис.

За його словами, будівництво школи у житловому комплексі передбачено. Але це буде з часом.

Як з’ясувалося із матеріалу сайту Чарівне, позов до суду на місцеву владу подав забудовник "Басового схилу" Олег Каштан. А, як повідомляло видання "Все", він збудував

котеджне містечко "Щасливе".

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень