У Держпраці розслідують загибель чоловіків у Рівному та Зорі

Два нещасних випадки сталися наприкінці серпня

Наприкінці серпня в Рівненській області на виробництві сталося два нещасних випадки, в яких загинуло двоє чоловіків. Ще двоє в тяжкому стані опинилися в лікарні.

Через це управління Держпраці проводить спец розслідування.

Ситуацію коментує начальниця відділу інспекційної діяльності та розслідування нещасних випадків на виробництві обласного управління Держпраці Оксана Тимкіна:

- Комісія сторена 2 вересня і має працювати 15 робочих днів. Фахівці мають встановити причини та обставини настання нещасних випадків, визначити винних осіб в порушенні законодавства про охорону праці. Оскільки випадок зі смертельними наслідком, ми маємо направити матеріали розслідування органам досудового розслідування, які відкрили за цими фактами кримінальні провадження.

Нагадаємо, перший нещасний випадок стався 29 серпня у Рівному під час виконання будівельних робіт на майданчику майбутнього торгового центру на вулиці Чорновола.

Забудовник прокоментував трагедію на будівництві у Рівному

Другий – 30 серпня у селищі Зоря Рівненського району. Там працівник місцевого комунального підприємства отруївся випарами під час чистки колектора.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень