Ніякого музею на Петлюри не буде? Приміщення Нацбанку в Рівному «служитиме» Феміді

Інформація про це облетіла місцеві ЗМІ

Рівненський районний суд з 2 вересня зупинив свою роботу у зв'язку з переїздом з вулиць Петра Могили, 24 та Дубенської, 25-Б у приміщення колишнього Нацбанку, що на вулиці Симона Петлюри, 10.

У повідомленні йдеться,

що райсуд розпочне свою роботу на новому місці вже з понеділка, 9 вересня.

Нагадаємо,

під час реформування НБУ, Кабмін ухвалив рішення, що всі вивільнені приміщення перейдуть у власність судової адміністрації.

Втім, у Рівному гострої потреби у приміщеннях для суду не було, адже адміністративний суд запрацював у колишній жіночій консультації на Драгоманова. Тим часом приміщення під окружний суд уже ремонтують на вулиці 16 Липня.

Ексголова Рівненської ОДА Олексій Муляренко раніше пояснював,

оскільки під суди у Рівному надавали комунальні приміщення, то з судовою адміністрацією була домовленість, що своє приміщення, тобто будівлю НБУ, вони передадуть у комунальну власність Рівного.

Але, як повідомила начальниця міського управління комунальною власністю Наталя Поліщук, приміщення досі місту не передали:

- Не знаю про переїзд. Це приміщення - не наше. Воно належить до загальнодержавної власності і передано у розпорядження судової адміністрації. Нещодавно міський голова Володимир Хомко підписав відповідні документи, про надання згоди на прийняття приміщення колишнього Нацбанку у комунальну власність. Але поки той комплекс будівель у власність міста не передали. Простими словами – місту не належить приміщення на Симона Петлюри.

Зауважимо, зв’язатись із представниками суду поки не вдається.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень