Крок, що наблизив передачу Нацбанку громаді Рівного, зробили (ФОТО)

Питанням передачі приміщення Нацбанку кілька років опікувався Олексій Муляренко 

Міський голова Рівного підписав відповідний пакет документів для судової адміністрації, завдяки яким пришвидшиться процес передачі приміщення Нацбанку громаді міста.

Підписання документів відбулось під час візиту першого віцепрем'єр міністра України Степана Кубіва.

Олексій Муляренко — зліва, Степан Кубів — справа

Цей крок дасть можливість облаштувати у приміщенні колишнього головного офісу НБУ мистецький простір, або музичну школу, каже кандидат у народні депутати, ексочільник області Олексій Муляренко:

- Міський голова Рівного Володимир Хомко підписав сьогодні пакет документів, так звані техніко-економічні умови, та передав їх до судової адміністрації. Зараз триватиме процедурний процес Відомо, що постанову про передачу приміщення НБУ громаді Рівного підготує та передасть уряду фахівці Міністерства економіки. Тут важливо, що ми виконали усі зобов’язання. Тепер головне зробити так, щоб це питання не зависло у владних кабінетах. 

Я впевнений, що ми робимо все вірно, чітко і швидко. Що це означає для людей?! Що в будівлі, яка є великою, гарно збережена та має історичну цінність(!), можна буде облаштувати художній музей, виставкову залу, музичну школу! Приміщення має слугувати всім рівнянам на користь!

Нагадаємо, Олексій Муляренко два роки вів перемовини з Києвом щодо приміщення головного офісу НБУ в Рівненській області. Це приміщення на вулиці Симона Петлюри, яке кілька років простоювало. У частині комплексу колишнього Нацбанку пропонують облаштувати художній музей, інші приміщення можуть віддати Фонду держмайна. До того ж, у сховища банку можна перенести цінні документи з обласного архіву. Є ще один варіант – переселити у приміщення музичну школу № 2. Вона розташована на вулиці 16 липня у Рівному, у старому приміщенні.

Політична агітація

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень