Майдан, про який недоговорили, показали у Рівному (20 ФОТО)

До Дня Конституції презентували виставку світлин часів Революції Гідності

Наталія Муляренко з сином Олексієм розглядають фото на виставці до Дня Конституції України. Фото — тут і далі — Радіо Трек.

Фотовиставка «Від революції до євроінтеграції» зібрала на майдані Незалежності у Рівному небайдужих перехожих.

Олексій Муляренко — був першим заступником коменданта на Майдані. Він запропонував все облікувати та створити фінансову поліцію Майдану.

Світлини, які показали рівнянам, у столиці у 2013-му зробив рокитнівський фотограф Микола Кирильчук. Нині чоловік готує книгу спогадів про Майдан.

[media=148859] [media=148855] [media=148852] [media=148850] [media=148849] [media=148848] [media=148847] [media=148846] [media=148845] [media=148860] [media=148851] 

Ініціював створення виставки ексочільник області,

[media=148857] 

нині кандидат у народні депутати Олексій Муляренко.

- В першу чергу це спогади про те, як ми забезпечували діяльність самого наметового містечка. Як ми там чергували, адже на Майдані одночасно, цілодобово, перебувало понад 10 тисяч людей. Це той Майдан, який відразу був перебитий тими жорстокими розстрілами. Це час перед початком інтервенції у Криму та початком, по суті, російсько-української війни. Ці фото нагадають, як все починалося.

 

Через їх призму можемо побачити, де ми зараз. Я йду у політику, бо мій досвід буде корисний людям, Рівному, країні. Я знаю, як працює «державна машина» – там багато старих, складних процедур, зайвої бюрократії, через що зміни робляться довше, ніж можна. І я хочу це змінити на законодавчому рівні, у Верховній Раді. Хочу представляти інтереси саме цієї громади у наступні роки.

 

Я готовий змінити статус, але напрям руху не готовий змінювати. І ми вже набрали динамічний темп, реалізували багато проектів, зробили те, про що багато хто говорив, але не наважувалися зробити. Це спорткомплекс на Макарова, радіозавод, Тараканівський форт, дороги, садочки. У Верховній раді буде більше інструментів для нашої результативності, більше часу й команда однодумців, — пригадав Олексій Муляренко.

Зауважимо, виставку зможуть побачити всі охочі у краєзнавчому музеї. До речі, її відкриття відвідав наш земляк, журналіст Віталій Гайдукевич.

[media=148868] [media=148870]

Обоє прихильників «Європейської солідарності» переконані, що у велике державне свято варто проводити патріотичні акції, подібні презентованій виставці «Від революції до євроінтеграції».

- Ми маємо ризик втратити державу. Це не нагнітання, це реалії сучасні. Як тільки голові адміністрації президента стало байдуже до української державності, Берлін та Париж миттєво відреагували. Вони прагматичні.

 

Європа замість українців не буде захищати Україну. Вони зараз кажуть: «Слухайте, чуваки! 73 % українців проголосувало за те, щоб України не було!». Ну, чому Берлін та Париж мають захищати наші інтереси? Вони наївні, в принципі. Вони вбачають у Росії вигідного партнера.

 

Допоки російський танк не заїде у Берлін, вони будуть вважати, що «just business», це норма. Те, що відбулося зараз у ПАРЄ (повернення Росії у Парламентську асамблею ради Європи – авт.) це примара мюнхенської змови 1938 року. Тоді теж окремі європейські політики поверталися додому і казали «Я привіз вам мир». Через рік почалася Друга світова війна. Не вивчені уроки…

[media=148867] [media=148866] [media=148869]

Як зазначив Олексій Муляренко та Віталій Гайдукевич,

тепер настав час, коли перед українцями постало серйозне завдання — зберегти країну, свободу та курс у Європу.

[media=148854] 

Політична реклама

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень