Гармаш, який бачив Параджанова, запрошує на виставку у Рівному

І на творчу зустріч

Сьогодні у Міському будинку культури відбудеться відкриття виставки «Мій Параджанов» та творча зустріч з автором експозиції - фотографом Юрієм Гармашем.

Юрій Гармаш - відомий кінооператор та фотограф. Зняв понад 30 художніх і телевізійних фільмів, а також програми для телебачення.

Заслужений діяч мистецтв України, академік Української Кіноакадемії, член Національної спілки кінематографістів України, почесний член Національної спілки фотохудожників, член Європейської Асоціації кінооператорів (I.M.A.G.O.).

Володар «Золотої Дзиги» Української Кіноакадемії. За кіносценарій «1000 снопів вітру» отримав диплом на всеукраїнському літературному конкурсі «Коронація слова». Фотографія «Киянка» увійшла в 10 кращих фотографій про Майдан і зберігається у колекції письменника Пауло Коельйо.

Автор фотопроекту «Шевченко і Майдан», плакат зберігається у музеї Революції Гідності. Автор 12 фотовиставок «Параджанов. Дотик» та «Мій Параджанов» в Україні і за кордоном.

Презентація виставки «Мій Параджанов» та зустріч з автором Юрієм Гармашем відбудеться у виставковій залі МБК сьогодні о 16:00. Побачити фотографії можна буде до 17 травня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень