Програму психічного здоров’я ветеранів та їхніх сімей презентують на Рівненщині

У вівторок

Фото ілюстративне. Події Майдану

Питання психічного здоров’я ветеранів, їхніх родин та сімей загиблих обговорюватимуть учасники Національного круглого столу «Медична реформа для психічного здоров’я ветеранів» у рамках проекту «Психічне здоров’я без меж».

Метою заходу є формування спільного бачення щодо реакції на виклики медичної реформи у контексті психічного здоров’я ветеранів, їхніх родин та сімей загиблих внаслідок подій на Майдані у 2013-му і дотепер.

Фото жанрове. Майдан

У заході візьмуть участь:

заступник Міністра у справах ветеранів Оксана Гаврилюк, представники Мінсоцполітики, Представництва НАТО та Посольства США в Україні, а також програми «Building Integrity, Military Career Transition, Psychological Rehabilitation», NGO Development Foundation, проекту «Mental Health without prejudice».

Під час засідання учасники круглого столу обговорять, зокрема, програми і моделі співпраці громадськості та влади щодо підтримки ветеранів, їх родин і сімей загиблих.

Зустріч відбудеться у вівторок, 28 травня, о 10.00 у Рівненській ОДА (м. Рівне, майдан Просвіти, 1, каб. №201).

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень