Водія маршрутки «Київ-Броди» суд арештував за ДТП з трьома загиблими (ФОТО)

Автопригода трапилася три роки тому

Фото поліції з місця ДТП. Липень 2016 р.

До п’яти років в’язниці засудили жителя Тернопільської області за вчинення смертельної автопригоди, внаслідок якої троє осіб загинуло. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

ДТП трапилася 30 липня 2016 року поблизу села Грушвиця-2 Рівненського району.   

Прокурор довів, що чоловік у липні 2016 року, у темну пору доби, керуючи маршрутним таксі, рухаючись автодорогою Київ-Чоп зі сторони Рівного у напрямку Львова, вчинив дорожньо-транспортну пригоду.

 

Зокрема, під час обгону автомобіля раптово та в безпосередній близькості виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою «SCANIA R480».

Фото поліції з місця ДТП. Липень 2016 р.

Троє пасажирів автобуса від отриманих травм померли, ще двоє дістали середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження, повідомляє прокуратура.

Відповідно до вироку суду першої інстанції, 33-річного водія визнано винним у вчиненні тяжкого злочину та призначено покарання – п’ять років позбавлення волі з позбавленням права впродовж двох років керувати транспортними засобами. Водночас, суд звільнив обвинуваченого від відбування покарання, встановивши іспитовий строк у три роки.

Прокурор із таким рішенням суду не погодився та оскаржив його у апеляційному порядку, наполягаючи на призначенні винуватцю ДТП реального, а не умовного покарання. Рівненський апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції.

Відповідно до нового рішення суду, винуватця дорожньо-транспортної пригоди засудили до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 2 роки.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень