Попри війну та курс долара – українці розмітають з полиць магазинів важливий й недешевий товар

У передчутті холодної зими

Українці активно скуповують обігрівачі. Купують буквально все – обігрівачі які працюють за принципом вентилятора до дорогих інфрачервоних та оливних радіаторів.

За даними сайту Rozetka у липні цього року реалізували у 20 разів більше обігрівачів ніж у цей же період минулого року. Постачальники буквально не встигають задовольняти попит, адже через порушену логістику частину товару просто не можуть привезти.

Крім обігрівачів активно купують  електроковдри, електропростирадла та електрогрілки.

Представники влади вже неодноразово попереджали, що зима цього року в україні буде однією з найскладніших за роки Незалежності. Крім того, уряд знизив й граничну температуру обігріву помешкань – з 18-20 градусів, до 16-18 градусів. Офіційно Україна має зменшити споживання газу щонайменше на 10%.

Через війну та пов’язані з нею прогнози експертів щодо майбутнього опалювального сезону українці почали готуватися до зими раніше. Ймовірно, цим і зумовлений підвищений попит на обігрівачі усіх типів вже у липні. Такий ажіотаж для нас безпрецедентний, – кажуть фахівці відділів продажу.

 

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень