Як підготуватися до найскладнішої зими, яка попереду в України

Зима 2022-2023 обіцяє бути складною через війну

Дрова і сокира

У першу чергу, необхідно запастися водою, їжею, ліками, батарейками, ліхтариками, свічками та сірниками на випадок відключення електроенергії.

Також варто подбати про мінімальний запас дров та купити сокиру, оскільки інколи люди вимушені готувати їжу на вогні просто біля під’їзду.

Теплий одяг і взуття, ковдри

Ще до приходу холодів треба купити теплий одяг і взуття та утеплити житло, оскільки в разі відключення електрики та опалення значення матиме кожен градус.

Не зайвими будуть ковдри, спальні мішки, парафінові або газові нагрівачі. Ковдрами у холод можна завісити вікна, щоб не так було холодно, застелити стіл і зібратися під ним.

У пригоді стануть скотч і плівка. Перший допоможе захистити скло вікна від руйнування при вибухах, друга - замінить скло, якщо воно руйнується і захистить приміщення від швидкого охолодження.

Буржуйка, генератор

Піч-буржуйка не дозволить замерзнути. До неї треба металевий лист, на який буржуйку ставлять, щоб не загорілася дерев'яна підлога. 

Дизельні або бензинові генератори - тимчасове рішення для забезпечення освітлення та опалення. 

Джерело: Економічна правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень