Невдалі імена для хлопчиків: як не варто називати дитину

Кажуть, певні імена, наче магніт, притягують у життя негаразди і труднощі

Ім'я – дуже важлива частина нашого життя. Адже перше, що люди зазвичай дізнаються про нас, – це саме наше ім'я. І воно може дивовижним чином впливати на те, як нас сприймають інші, а отже, в принципі, визначає все наше життя.

Чомусь одні імена вважають кращими за інші. А існують і такі, якими називати дітей взагалі не варто Кажуть, певні імена, наче магніт, притягують у життя негаразди і труднощі...

Розповідаємо, які імена краще не обирати для хлопчиків.

До речі, не рекомендується називати дитину на честь людей, які загинули в молоді роки, «пішли» після тяжкої хвороби або прожили життя, повне бід.

Анатолій

Головне, через що не варто називати хлопчика Анатолієм – схильність людей із таким ім’ям до алкоголю. Причому з них виходять не тихі побутові п’яниці, а некеровані агресивні асоціальні особистості. У стані алкогольного сп’яніння Толіки часто потрапляють у ситуації, які закінчуються у відділку поліції, часто через бійку.

Крім того, Анатолії регулярно собі щось ламають – або в результаті бійок, або на рівному місці, піддавшись впливу своєї невгамовної цікавості.

Роман

Романам життя ускладнює їхня непостійність і невміння зосередитися на одній справі. Вони весь час у пошуку – кращої роботи, ідеальної жінки, найвірніших друзів, найкращого місця під сонцем...

Відповідно, у чоловіків з таким ім’ям, як правило, не складається ні кар’єра, ні особисте життя, ні стосунки з оточенням.

Люди швидко розуміють, що перед ними не той, на кого можна покластися, тож вважають за краще триматися від Роми подалі. 

Вадим

Вадими, як правило, з раннього дитинства завдають купу клопоту своєму оточенню. Для того, щоб хлопчики, юнаки та чоловіки з таким ім’ям не вплутувалися у неприємності, їх потрібно постійно і дуже жорстко контролювати. Але і це не завжди допомагає – вони легко уникають будь-якого спостереження і весь час потрапляють у сумнівні ситуації.

До того ж у Вадимів дуже багато згубних уподобань – вони схильні до алкоголізму, наркоманії та ігроманії, для них розваги та задоволення незмінно стоять на першому місці. Все це у кращому разі призводить до незадоволення життям і злиднів, а в гіршому —  взагалі до раннього відходу з життя. 

Юліан

На частку Юліанів, як правило, випадає чимало життєвих випробувань, які торкаються всіх сфер їх існування. Чоловіки з таким ім’ям часто намагаються досягти кар’єрних висот, але у певний момент все руйнується, і їм доводиться розпочинати свій шлях наново. При цьому далеко не всі Юліани із цим справляються.

Вони схильні до захворювань нервової системи, тож будь-яка невдача може закінчитися не лише депресією, а й суїцидом або спеціалізованою клінікою. 

В особистому житті та у стосунках із родичами теж постійно виникають труднощі – від повного розриву із сім’єю до трагічних подій, які також залишають свій слід на психіці.

Адам

Як неважко здогадатися, всі біди Адамів від жінок. Чоловіки з таким ім’ям з раннього дитинства активно цікавляться протилежною статтю і ці свої потреби вони завжди виносять на перший план. Причому особисте життя у них рідко складається настільки вдало, щоб задовольнити їхні бажання і спрямувати енергію в інше русло.

З кар’єрою і фінансами у Адамів, як правило, все складно. До того ж часто вони взагалі не мають друзів серед представників своєї статі – всіх чоловіків вони сприймають як суперників. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень