5 чоловічих імен: їхні власники не створені для сімейного життя

Дівчатам слід обережно ставитися до обранця

Данило

Ці чоловіки бувають надто вимогливими до дружин, часом сприймають їх як підлеглу. Попри те, що Данилу властивий спокій, дипломатичність й чесність, у шлюбі вони не кращі чоловіки. 

Гордість стає на заваді, аби повною мірою допомагати дружині у побуті. Данило впевнений, якщо він голова сім'ї та заробляє гроші, більше він нічого не повинен робити. Увесь інший хатній клопіт, кухня й навіть догляд за дітьми - проблеми виключно дружини.

Микита

Самозакоханий персонаж, впевнений, що дружині в житті й так пощастило, що він став її чоловіком. 

В роботі це жорстокі, але справедливі лідери. Вдома вони намагаються бути романтиками, але далі романтичних вечорів справи не просуваються. Помічники з них так собі. Вони хочуть, аби вся увага дружини була прикута до них. 

Ігор 

Ігор часто спілкується з дружиною телефоном, адже переважно він весь час на роботі. Його цікавлять гроші й кар’єра. Загалом чоловіки з таким іменем - справжні трудоголіки. 

Дружини часто  зачинають скандали через те, що Ігор постійно затримується на роботі. А ще Ігор може усі сімейні заощадження на власний розсуд вкласти у справу, і добре, якщо він не прогадає. 

Гліб

Це далеко не самостійні чоловіки, тож дружина до певної міри весь час змушена за ним доглядати. Відверто у шлюбі Гліб шукає турботу, як у мами. Вони сором’язливі й переважно потребують сильного плеча дружини. 

Коли в сімейному житті треба приймати рішення чи брати на себе відповідальність за майбутнє, Гліб з радістю поступиться місцем дружині. 

Марат

У Марата є слабкість до жінок в цілому. І коли він перестане бачити ідеал у дружині, його одразу потягне на пригоди. Пригоди з іншими жінками. 

Взагалі Марат - майстер флірту й букетного періоду. До шлюбу справа взагалі доходить вкрай важко. Але якщо Марата й змусили одружитися, його дружина мусить всі роки протягом шлюбу слідкувати за собою, аби тримати Марата у тонусі. 

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень