Марш Мендельсона обожнюють: які представниці знаків Зодіаку одружуються кілька разів

Не двічі, і навіть не тричі в житті

На заздрість самотнім і незаміжнім подругам представниці деяких знаків Зодіаку можуть міняти чоловіків як рукавички. У той момент, коли деякі жінки ніколи не одягають весільні сукні.

Хто з жінок чує марш Мендельсона найчастіше, розповіли астрологи.

Овен

Жінки-Овни чарівні і привабливі. Вони завжди оточені увагою серед чоловіків. Однак перш за все вони розважливі і не вступають у стосунки, не прорахувавши все на кілька років вперед. І якщо кандидат Овну підходить, то вона з усією завзятістю буде «тягнути» його до вівтаря. Ще одна особливість жінок-Овнів — їм швидко приїдається все старе. Тому, як тільки чоловік набридає, починається сімейна рутина, то дружині стає нудно. Тоді Овни завершують стосунки і розпочинають нові.

Близнята

Близнята щиро люблять кожного чоловіка, з яким вступають у стосунки. Але як тільки пристрасть згасає, любов зникає. Отримати пропозицію і вийти заміж — лише одна з цілей Близнят. Переживши все це з одним партнером, жінкам починає здаватися, що з іншим «нареченим» буде ще цікавіше.

Скорпіон

Жінки, народжені під цим знаком, часто роблять таке, що зрозуміти інші не можуть. Представниці цього знаку Зодіаку імпульсивні, яскраві і їм зазвичай байдуже на іншу думку, окрім своєї. Тому вони з легкістю можуть «вискочити» заміж, розлучитися, знайти нового обранця і так далі. Тому у них часто купа ексчоловік.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень