Фінансовий обман – Дівам, загроза репутації – Скорпіонам: гороскоп на 10 січня

А Козороги ризикують втратити безцінну людину

ОВНИ

Вчіться насолоджуватися життям. Це буде хороший день, наповнений приємними подіями, але ви ризикуєте їх не помітити через свій песимізм.

ТЕЛЬЦІ

Ви відкриєтеся як прекрасний професіонал. Не буде такого завдання, з яким би ви не змогли впоратися. Не сумнівайтеся в собі ні секунди і беріться за будь-яку справу.

БЛИЗНЯТА

Цей день підходить для детального планування та початку реалізації ваших задумів. Але не забувайте й про поточні справи.

РАКИ

Не потрібно надто наполегливо пропонувати людям свою допомогу, навіть якщо це ваші близькі. Займіться своїми проблемами.

ЛЕВИ

Цього дня у вас виникатимуть різні, часом дивні ідеї, але це і є ваш шанс. Ви зможете так майстерно спланувати кілька заходів, що й самі здивуєтеся.

ДІВИ

Будьте обережними, бо цього дня можливі прикрі непорозуміння. Особливо обережними будьте з фінансами – існує ризик того, що вас обдурять.

ТЕРЕЗИ

Ви будете сумніватися в собі й тому можете впустити гарний шанс на роботі. Попрацюйте над самооцінкою.

СКОРПІОНИ

Якщо пообіцяли, то обов’язково зробіть це. Не сподівайтеся, що люди увійдуть у ваше становище і зрозуміють вас. Не дотримавши слова, ви ризикуєте втратити їхню довіру та зіпсувати репутацію.

СТРІЛЬЦІ

У вас багато зобов’язань і ви усім так хочете догодити, що зовсім забули про себе. Сили вашого організму не безмежні, тому зупиніться і видихніть. Цього дня займайтеся простими справами і виключно у робочий час.

КОЗОРОГИ

Ваша зарозумілість може зіграти з вами злий жарт. Від вас може відвернутися людина, яка заради вас готова на все. Не варто втрачати такого відданого однодумця – краще стримати свій гонор.

ВОДОЛІЇ

Ви будете милими та привітними, але від свого не відступитеся. Той, хто насмілиться зачепити вас, може дуже про це пошкодувати.

РИБИ

У вас проходить переоцінка цінностей. Ви нарешті перестанете зважати на слова й почнете оцінювати дії. Якщо якась людина не може задовольнити ваші потреби, то ви з легкістю зможете її відпустити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень