Зраджують з чистою совістю: чоловіки цих 6 знаків Зодіаку з легкістю «стрибають у гречку»

Рейтинг найзрадливіших чоловіків

Астрологи назвали знаки Зодіаку серед чоловіків, для яких випадкові зв'язки не є великою проблемою. Зазвичай їх навіть не мучить совість після зради.

Терези

Терези – це любителі швидкоплинних романів. Вони не можуть встояти перед красивою жінкою. При цьому від дружин вони йдуть досить рідко, бо ті готові терпіти їх поведінку.

Скорпіон

Скорпіони мають дуже високе лібідо, тому для них дуже важливо відчувати себе бажаними. Якщо ж дівчина погодиться на секс з ними, то одразу після цього процесу він зникне і забуде про неї. Але, якщо в їхніх стосунках з партнером все добре, то про зраду вони навіть не подумають.

Стрілець

Це одні з найбільш невірних чоловіків. Це мисливці, яким кожен день потрібна нова здобич. Заради своєї мети вони готові на все. Але ввечері вони таки повернуться до своєї дружини, тому що там зручно і комфортно. 

Водолій

Водолії обожнюють відкритих і товариських дівчат. Тому у великій компанії вони звернуть увагу на ту, яка буде безпосередньою. Якщо ж ця дівчина відповість йому взаємністю, то зради не уникнути.

Козоріг

Козороги заводять відносини «на стороні» тільки, якщо мають сильні почуття до коханки. Випадковий зв'язок — це не їхній стиль. При цьому найчастіше вони перебувають в тривалих відносинах з двома жінками одразу, бо вміють співіснувати з ними. Жодна з дівчат не залишиться скривдженою.

Риби

Чоловіки-Риби зраджують на рівні фантазій. Вони люблять великий улов, флірт, романтику, але далі розмов і сексу у них зазвичай справа не заходить. Тому пониклі Риби таки повертаються до своїх дружин, але це зовсім не означає, що під час сексу вони уявляють тільки їх.

Джерело — УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень