Додаткові витрати – Близнятам, винахідливість і фантазія – Дівам: гороскоп на 2 січня

А Стрільці впадатимуть у крайнощі

ОВНИ

Розбіжності з близькою людиною, небажання прислухатися до думки співрозмовника або наклепи недоброзичливця порушать рівновагу та довірливу обстановку в сім'ї.  Зменшити негативні тенденції дня можна лише високими моральними вчинками.

ТЕЛЬЦІ

День пройде у коханні, злагоді та взаєморозумінні. Саме зараз ви зможете закласти основу свого особистого життя. Однак надвечір може з’явитися внутрішнє занепокоєння та різкі зміни настрою.

БЛИЗНЯТА

Несприятливий збіг обставин вимагатиме від вас вміння змінювати тактику поведінки залежно від ситуації. Сімейні проблеми або побутовий клопіт спричинять додаткові витрати. 

РАКИ

Можливі неприємні пригоди, тому будьте дуже обережними. Ймовірні проблеми, пов'язані з близькою людиною або родичами. Уникайте підвищеного тону у спілкуванні з дітьми – не намагайтеся утвердити свою правоту силою. 

ЛЕВИ

Виключіть нові знайомства чи спілкування з неприємними людьми. Сторонній вплив призведе до негативних результатів, тому покладайтеся тільки на себе.

ДІВИ

Сприятливий день для вирішення особистих проблем. Але зорі радять відмовитися від стандартного підходу та виявити винахідливість і фантазію. 

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не замикатися в собі. Ви повинні приділити увагу близьким, особливо дітям. 

СКОРПІОНИ

Цього дня можуть виникнути несподівані проблеми – найімовірніше, сварки через ревнощі. Намагайтеся критично поставитися до власних недоліків і не ставити партнеру підвищених вимог. 

СТРІЛЬЦІ

Непорозуміння у стосунках із коханими можуть негативно вплинути на ваше самопочуття. Є ризик впасти у крайність або прийняти бажане за дійсне. 

КОЗОРОГИ

Винахідливість та твереза ​​оцінка подій дозволять впоратися з несподіваними новинами чи нестандартними ситуаціями.  Існує ймовірність покращення фінансового стану в результаті виграшу.

ВОДОЛІЇ

Відкладені справи або давні зобов'язання вимагатимуть негайного виконання. Зверніть увагу на здоров'я – бережіть сили та нерви. І пам'ятайте, що іноді необхідно віддати, щоб згодом отримати вдвічі більше.

РИБИ

Зараз не варто займатися ризикованими справами або пускатися у явні авантюри. Хороший день для заняття спортом, спілкування, укладання шлюбу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень