Цінний подарунок – Дівам, допомога покровителів – Стрільцям: гороскоп на 28 грудня

А емоції Левів переважатимуть над розумом

ОВНИ

Хороший день для початку нових справ, ремонту чи благоустрою помешкання. Прислухайтеся до порад друзів - їхні судження будуть своєчасними та точними. 

ТЕЛЬЦІ

Цього дня у вас з’явиться багато свіжих думок, реалізація яких принесе і задоволення, і гроші. Пощастить вам і в коханні, якщо не намагатиметеся домінувати. Зорі переконані, що зараз ви зможете вирішити всі проблеми особистого життя та здійснити ті мрії, які бентежать вас останнім часом.

БЛИЗНЯТА

Ймовірна конфліктна ситуація, яка може мати непередбачувані наслідки. Зірки радять стримувати емоції, адже холодний розум – найкращий порадник у всіх кризових ситуаціях. 

РАКИ

Цей день присвятіть спілкуванню, зустрічам і пошукам нових джерел заробітку. Ви з усім упораєтеся, навіть якщо доведеться викластися повністю. 

ЛЕВИ

Емоції переважатимуть над розумом, що може призвести до конфліктів. У жодному разі не займайтеся ворожінням, бо це може мати не найкращі наслідки.

ДІВИ

Зверніть увагу на стан ваших фінансових справ. Зараз потрібно ретельно контролювати свої витрати, адже найближчим часом зорі прибутку не прогнозують. У той же час, ви можете отримати цінний подарунок.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає емоційне піднесення. Зростатимуть сексуальна енергія та особиста чарівність. Уникайте навіть найменшого протистояння, шукайте компроміс – і все стане на свої місця. 

СКОРПІОНИ

У другій половині дня можуть виникнути домашні проблеми. Також ймовірна неприємна звістка, яка вимагатиме рішучих дій.

СТРІЛЬЦІ

Терпіння та виняткова працездатність допоможуть вам отримати схвалення керівництва або отримати допомогу від покровителів. Загалом же день несприятливий для ділових переговорів через різкі зміни настрою.

КОЗОРОГИ

Рекомендується усамітнення, зосередженість, зануреність у себе. Займатися варто лише найбільш нагальними справами.

ВОДОЛІЇ

Можливе нове знайомство, яке згодом переросте у серйозні стосунки. Зорі радять звернути увагу на здоров'я: можливо, ви відчуєте легке нездужання або безпричинну тугу. 

РИБИ

Якщо не втратите рішучості і зможете приборкати марнославство та гординю, то досягнете бажаних результатів. Не піддавайтесь на провокації.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень