Депресія – Дівам, меркантильний інтерес – Овнам: гороскоп на 22 грудня

А Тельці будуть в центрі уваги

ОВНИ

Не виключено, що навіть у дружніх та романтичних відносинах ви будете переслідувати меркантильний інтерес. Вам варто бути більш щирими й не чекати винагороди, і тоді у вас з'являться справжні друзі та кохані.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете окрасою будь-якої компанії, пожинатимете плоди своєї праці та прийматимете вітання і почесті. Вам потрібно бути помітними, хоча ви й скептично ставитеся до всієї цієї світської мішури.

БЛИЗНЯТА

День вдалий для налагодження особистого життя. Якщо захочете, то зможете отримати те, чого вам бракує для гармонії та спокійного життя.

РАКИ

Вам може надійти пропозиція про зміну роботи. Подумайте добре, але й пам’ятайте, що потрібно пробувати свої сили, вчитися, напрацьовувати досвід. 

ЛЕВИ

Ви будете зводити неприступні стіни навколо себе. І даремно. Зараз є шанс зав’язати приємні знайомства, які можуть перерости у особисті стосунки.

ДІВИ

Можлива легка депресія, коли не буде бажання чинити опір негараздам і боротися за своє. Вам треба відпочити й відволіктися від буденних справ, і тоді світ знову засяє різними кольорами.

ТЕРЕЗИ

Цей день сприяє романтичним зв'язкам. З'явиться підвищена потреба у тісному контакті та обіймах. Робіть те, що підказує вам серце.

СКОРПІОНИ

У вашому оточенні можуть з’явитися нові люди, які спонукатимуть вас до роботи та розкриють нові грані вашого характеру.

СТРІЛЬЦІ

Ваше матеріальне становище покращиться. Можливі великі покупки – у вас буде можливість реалізувати свої бажання та придбати те, про що ви давно мріяли.

КОЗОРОГИ

Цього дня на перший план вийдуть сімейні відносини. Якими б важливими не були ваші професійні справи, обов’язково знайдіть час для вирішення побутових проблем.

ВОДОЛІЇ

Творчі та виробничі ідеї принесуть прибуток, тому присвятіть день повністю роботі. Плануючи нові справи, придивіться до тих, кого берете в союзники, адже поруч із вами мають бути лише серйозні люди.

РИБИ

Ви будете чуттєвими, як ніколи. І матиме успіх у представників протилежної статі. Відточуйте вашу головну зброю - винахідливість і вперед.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень