Таємна романтика – Терезам, великі покупки – Овнам: гороскоп на 17 грудня

А Тельців спокушатимуть пропозиціями

ОВНИ

Якщо ви давно плануєте придбати нерухомість чи здійснити іншу велику покупку, то цього дня з'явиться шанс втілити свої задуми у життя. У будь-якій справі не ігноруйте деталі, до всього ставтеся серйозно. 

ТЕЛЬЦІ

Чекайте несподіваних пропозицій. Дуже спокусливих. Причому, і на роботі, і в особистому житті. Цього дня хтось дуже вас потішить.

БЛИЗНЯТА

Становище планет може позбавити вас реального сприйняття дійсності. З’явиться ілюзія переваги над іншими. Стережіться, бо зіпсуєте стосунки з потрібними людьми.

РАКИ

Не виключено, що дії заздрісників можуть зганьбити ваше добре ім'я. Вам, як вогню, треба остерігатися будь-яких протиправних дій та спілкування з непорядними людьми.

ЛЕВИ

Хоч ви в очах інших і виглядає впевненими у собі, цього дня ви відчуватимете страх перед невідомим. Не бійтеся – попереду неспокійний, але дуже цікавий період вашого життя.

ДІВИ

Вам можуть запропонувати нову роботу чи підвищення на посаді. Але не варто надто задирати носа, інакше активізуються заздрісники.

ТЕРЕЗИ

Ймовірні таємні романтичні зустрічі, які потрібно зберегти у секреті. А ось приховувати свої почуття перед коханими не варто.

СКОРПІОНИ

Велика відповідальність може лягти цього дня на ваші плечі. Вам доведеться не лише ретельно контролювати свою поведінку, а й відповідати за тих, хто поруч.

СТРІЛЬЦІ

Припиніть так легковажно ставитися до життя, бо вас можуть втягнути у справи, які зіпсують репутацію. Зараз краще провести переоцінку цінностей.

КОЗОРОГИ

Не виключено, що вам захочеться пожити «на широку ногу». Стримуйте свої спонтанні бажання. Вам потрібно бути більш розсудливими. І не лише у фінансових питаннях.

ВОДОЛІЇ

Не виключено, що вам доведеться приймати чужі правила гри, а це може призвести до нервової напруги. Але зорі впевнені, що цей досвід буде вам дуже корисним.

РИБИ

Цього дня вам доведеться добре попрацювати. Приймаючи відповідальні рішення, вам насамперед потрібно орієнтуватися на власні сили та можливості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень