Щастя – Терезам, самоповага – Козорогам: гороскоп на 13 грудня

А Ракам потрібно робити заощадження

ОВНИ

Цей день сприятливий для вирішення соціальних проблем. Буде шанс налагодити відносини з іноземними колегами, а це принесе вам чималі прибутки в майбутньому. 

ТЕЛЬЦІ

День обіцяє так багато роботи, що на особисте життя у вас майже не лишиться часу. На жаль, саме в цей період можуть відбуватися дуже неприємні речі: інтриги, обмани, плітки. 

БЛИЗНЯТА

«Все або нічого!» – ось девіз цього дня для вас. Доля дасть шанс виграти і піднятися на вершину або, навпаки, все втратити. Якщо вам вдасться зосередитися і не перестрибувати з однієї справи на іншу, то у вас з'явиться шанс досягти серйозних результатів.

РАКИ

Постарайтеся вирішити якнайбільше гострих проблем, особливо фінансового характеру. Щоб не потрапити у кризову ситуацію, намагайтеся робити заощадження, хай навіть незначні.

ЛЕВИ

Принциповим і цілеспрямованим Левам доля вкаже шлях до успіху. Але не намагайтеся схитрувати, щоб таким чином досягти бажаного результату.

ДІВИ

Ваша поспішність може призвести до печальних результатів у роботі. Для досягнення бажаного вам потрібна не тільки здатність отримувати задоволення від тієї чи іншої справи, а й тверезий розрахунок.

ТЕРЕЗИ

Ви почуватиметеся найщасливішими. А все завдяки своїм здібностям та цікавому оточенню. Насолоджуйтеся днем!

СКОРПІОНИ

Ви амбітні, а це подобається не всім. Можливі непорозуміння з колегами. Пам’ятайте, що хитрість, з допомогою якої ви хочете виправити ситуацію, до добра не приведе.

СТРІЛЬЦІ

У вас з’явиться нове захоплення. Хоч би як ви намагалися гнати від себе нове почуття, оточуючі все одно помітять: з вами явно щось діється. 

КОЗОРОГИ

Почуття самоповаги може надихнути вас на нові звершення. Незважаючи на те, що настає час, сприятливий для самореалізації та самовираження, зорі не радять проявляти свої здібності надто активно.

ВОДОЛІЇ

Можна сміливо розпочинати нову справу, яка допоможе вам закріпити власні позиції та виявити свої приховані таланти. Якщо ви діятимете планомірно, грунтовно, ризикуватимете, але розумно, то дуже скоро досягнете успіху.

РИБИ

Будуючи плани, вірте у їх реалізацію. І взагалі більше вірте у людей, а особливо – в себе. Можлива подія, яка позитивно вплине на ваше матеріальне становище.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень