Нова закоханість – Терезам, реальний шанс кар’єрного росту – Дівам: гороскоп на 8 грудня

А Скорпіони можуть попрощатися з коханими

ОВНИ

Вас чекає успіх, якщо не братиметеся за справи, на яких слабо знаєтеся. Не переоцінюйте свої сили та можливості, адже зайва самовпевненість може призвести до проблем.

ТЕЛЬЦІ

День очищення та відмови від усього непотрібного. Гарний настрій захопить вас цілком і повністю – не забудьте ділитися ним.

БЛИЗНЯТА

Зорі попереджають про розчарування та несподівані повороти долі. Найімовірніше, новим планам та надіям не судилося здійснитися, а комерційні операції не принесуть очікуваного прибутку.

РАКИ

Цього дня доля перевірить вас на марнославство та гординю. Ненадійних людей спробуйте тримати якнайдалі, а краще взагалі розірвати з ними стосунки.

ЛЕВИ

Не виключені події, які змусять вас проявити максимальну активність та швидкість реакції. Будьте уважними під час спілкування з особами протилежної статі – ймовірні проблеми будуть пов'язані саме з ними.

ДІВИ

У першій половині дня у жодному разі не робіть капіталовкладень – несприятливе поєднання планет може призвести до фінансових втрат. А ось пообіді буде реальний шанс кар’єрного росту.

ТЕРЕЗИ

Зараз вам дуже допоможуть урівноваженість і вміння дотримуватися загальноприйнятих норм. Інакше – наживете собі ворогів. А ще це ідеальний день для романтичних пригод. Ви відчуєте оновлення почуттів, аж до закоханості.

СКОРПІОНИ

Існує велика ймовірність несприятливого збігу обставин чи невдачі. Можливий розрив з коханими через ваш гострий язик та безпідставні звинувачення.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня все даватиметься не надто легко, грошові проблеми вийдуть на перший план. Доля посилає вам випробування на цілеспрямованість та зібраність. Суб'єктивна оцінка ситуації може негативно позначитися на результатах ділових зустрічей та контактів.

КОЗОРОГИ

У спілкуванні виявляйте стриманість і обережність, а інтуїція допоможе визначити, хто друг, а хто ворог. Не виключено, що ви потрапите в немилість до керівництва чи колег. 

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться зробити вибір між приємним та необхідним. Вечір проведіть з коханими - віддавайтеся любові повністю і будете винагороджені.

РИБИ

Щоб уникнути фінансових втрат або нервового стресу, краще відмовитися від активної діяльності. Переговори з партнерами будуть нелегкими і, ймовірно, не дадуть відчутних результатів. Можливі прикрі непорозуміння з близькими людьми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень