Рік Водяного Тигра готує «вогняним» знакам Зодіаку сюрпризи

Приємні

У 2022 році багато знаків зодіаку будуть переживати незабутні й цікаві події, найзначніші з яких вплинуть на подальше життя.

Попри те, що в новому році буде правити стихія води, не варто забувати про господаря майбутнього року — Тигра, який не любить бездіяльності й може бути агресивним.

А от що готує Тигр «вогняним» знакам Зодіаку – читайте.

ОВНИ

Рік Чорного Водяного Тигра буде по-справжньому успішним. Головне, зуміти вчасно приборкати ту саму імпульсивність, якою страждають багато Овнів.

На самому початку року варто бути готовими до проблем в особистому житті.

 

Навесні вас чекатиме успіх у кар’єрі. Не бійтеся братися за серйозні проєкти й дивувати начальство.

 

Таке завзяття негайно буде винагороджене хорошою премією або навіть підвищенням.

У другій половині року Овни зможуть насолодитися успіхами своєї праці та присвятити час відпочинку. Варто уникати необдуманих вчинків. У фінансовій сфері чекає успіх.

ЛЕВИ

У 2022 році Левам доведеться трохи втихомирити свої емоції. Приділіть час спілкуванню з друзями, адже за уявним успіхом можна не помітити того, як тим самим ви віддаляєтесь від близьких людей.

В середині року очікуються зміни в професійному плані.

 

Необхідно бути готовим до того, що, можливо, доведеться змінити сферу діяльності.

 

Але це піде Левам тільки на користь.

Головне, в будь-якій ситуації залишатися в спокійному й урівноваженому стані. Не варто показувати свій владний характер і членам сім’ї, щоб уникнути конфліктів з близькими людьми. У 2022 році Леви ризикують втратити свої заощадження, тому не варто вплутуватися в сумнівні справи. З коханими варто бути більш уважними.

СТРІЛЬЦІ

У 2022 році прийде чітке усвідомлення того, що справжнє щастя — це сім’я. Попри те, що деякі члени сім’ї можуть поставитися до підвищеної уваги з вашого боку дуже скептично, не потрібно через це засмучуватися.

Знайдуться ті, хто гідно оцінить вашу турботу.

 

З другою половинкою можуть бути сварки, але завдяки спільним старанням, все вдасться подолати.

 

У фінансовому плані рік Тигра не принесе великих змін.

Все буде стабільним, без будь-яких великих витрат. На шляху до досягнення деяких цілей можуть з’явитися недоброзичливці. Не варто вступати з ними в дискусії й витрачати свій час. Цей рік також буде сприятливим для навчання і самовдосконалення. Яскраві любовні почуття чекають одиноких представників знака, яким пощастить зустріти свою другу половинку.

Чого чекати у грудні, ми писали тут:

Холостий Місяць і безсоння: астрологи назвали небезпечні дати грудня (ПЕРЕЛІК)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень