Подарунок долі – Рибам, життєвий урок – Стрільцям: гороскоп на 5 грудня

А Козорогів можуть «вколоти» словом

ОВНИ

Запорукою хорошого результату будь-якої справи буде ваша дисциплінованість і відповідальність. В особистих стосунках проявіть більше турботи і уваги.

ТЕЛЬЦІ

Обставини дозволять спокійно зібратися з думками і вирішити питання, що накопичилися. Можливі несподіванки з боку коханих.

БЛИЗНЯТА

Не бійтеся труднощів - ви зможете їх подолати. Мало того, зараз ви здатні й надихнути на подвиги кого завгодно.

РАКИ

Не турбуйтеся про поточні справи - матеріальні, професійні і домашні питання невдовзі вирішаться швидко та безболісно.

ЛЕВИ

До пропозицій, які надійдуть цього дня, слід поставитися з усією серйозністю. Одна з них допоможе в реалізації вашої мети.

ДІВИ

Намагайтеся не піддаватися негативним емоціям. Не створюйте собі труднощі, а просто насолодіться вихідним.

ТЕРЕЗИ

Які б події не відбувалися навколо вас, вам поки краще не втручатися. У іншому випадку ви можете зробити необачні вчинки, які додадуть вам проблем.

СКОРПІОНИ

Ухвалюючи будь-які рішення прислухайтеся до голосу розуму. А розбіжності залагоджуйте шляхом компромісу. У любовних стосунках очікуйте приємних сюрпризів.

СТРІЛЬЦІ

Надзвичайно сприятливий день для спілкування. Усі сварки будуть забуті. Але потрібно винести урок з цієї ситуації, бо наступного разу вашу необдуману поведінку так просто не забудуть.

КОЗОРОГИ

Не зважайте на недоброзичливі погляди та гострі репліки. Можливо, вам просто заздрять. А, можливо, це й не має до вас стосунку, тому не накручуйте себе.

ВОДОЛІЇ

Хороший день для того, щоб дозволити собі трохи відпочити. Ви вже достатньо розігналися і тепер справи деякий час йтимуть по інерції, а ви можете без докорів сумління присвятити трохи часу собі.

РИБИ

Цього дня ініціатива перейде у ваші руки. Від вас вимагається лише правильно скористатися таким подарунком долі, демонструючи послідовність своїх дій та надійність своїх слів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень