Таємні переговори та додаткові інвестиції – Близнятам, неясність і плутанина – Ракам: гороскоп на 10 грудня

А Стрільці наважаться розпочати нове життя

ОВНИ

Не виключено, що ви візьметеся керувати іншими. Не перегніть палицю – робіть лише те, що в межах ваших повноважень. Якщо будете впевнені у своїх діях, то зможете витримати найсильніші емоційні навантаження та велику відповідальність.

ТЕЛЬЦІ

Вам буде важко встояти перед проханнями. Особливо, якщо вони виходять від осіб протилежної статі. Ви зможете отримати несподівані кошти, але вам буде важко їх зберегти.

БЛИЗНЯТА

Вибір ефективного партнерства має стати вашим головним завданням цього дня. Крім укладання договорів, можливі також таємні переговори, які дозволять вам отримати додаткові інвестиції.

РАКИ

Положення планет здатне сплутати всі плани, завадити справам, внести неясність і сумбур. Не піддавайтеся бажанню уникнути неприємностей з допомогою обману або самообману.

ЛЕВИ

Удача обов'язково посміхнеться вам цього дня. Найімовірніше – у коханні. Можливі несподівані подарунки.

ДІВИ

Ваша чарівність посилиться, тому вам буде дуже легко вирішити деякі справи. Зараз ви будете отримувати задоволення від життя та від кохання, як ніколи. 

ТЕРЕЗИ

Цього дня загостриться почуття справедливості, честолюбність, щирість та здатність до інтелектуальної діяльності. Найлютішим ворогом може стати ваша прямолінійність, тому посилено контролюйте свої слова.

СКОРПІОНИ

Ви вразите колег і керівництво багатою фантазією та яскравою живою уявою. З'явиться талант миттєво пристосовуватися до будь-якої ситуації, обставин, людей та речей. 

СТРІЛЬЦІ

Ви нарешті наважитеся залишити минуле в минулому і почнете дивитися на світ по-іншому. У вас буде можливість зміцнити свої позиції на роботі, а новий досвід дозволить вам швидше досягти поставлених цілей. 

КОЗОРОГИ

Вам потрібно чітко визначитися з тим, чого ви хочете, і лише тоді починати діяти. Але працювати потрібно послідовно та наполегливо.

ВОДОЛІЇ

Якщо хочете зробити усе заплановане, то дійте спокійно та будьте терплячими. Не варто забувати й про тверезий розрахунок.

РИБИ

Цього дня може з'явитися можливість без особливих турбот досягти непоганих результатів, бо зможете розгледіти несподіваний, але дуже дієвий спосіб досягнення мети. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень