Щасливий період – Тельцям, підступний удар – Ракам: гороскоп на 6 грудня

А Дівам день готує чимало перешкод

ОВНИ

Попри нестабільність, вам вдасться досягти нових висот у кар'єрі, покращити стосунки з близькими та навіть зміцнити своє матеріальне становище. 

ТЕЛЬЦІ

Ви вступили у щасливий період – успіх буде супроводжувати усі ваші справи. Особливо потішить особисте життя – кохані визнають свою провину і намагатимуться залагодити неприємну ситуацію.

БЛИЗНЯТА

Перед вами можуть відкритися нові перспективи в професійній сфері, але для цього доведеться проявити ініціативу. День не підходить для нових романтичних зустрічей і знайомств.

РАКИ

Особливих змін у вашому житті зараз статися не повинно. Хоча варто уважніше придивитися до людей, з якими ви спілкуєтеся. Можливо, хтось із них недолюблює вас і може завдавати удару нишком. 

ЛЕВИ

Швидкий ритм життя і велика кількість подій не дадуть стояти на місці. У цей період треба особливо відповідально ставитися до обіцянок, які ви даєте. 

ДІВИ

Зараз на вашому шляху може виникнути безліч перешкод, подолати які буде досить важко. Але утримайтеся від будь-яких проявів агресії. 

ТЕРЕЗИ

Остерігайтеся несподіваних проблем в особистому житті. Постарайтеся критично поставитися до власних недоліків і не висувати партнеру підвищених вимог. 

СКОРПІОНИ

Це буде хороший день. У вас буде шанс поліпшити своє матеріальне становище або уникнути підступів противників. 

СТРІЛЬЦІ

Зорі застерігають від активних фізичних навантажень, які можуть негативно позначитися на вашому здоров’ї. Водночас не виключено, що ви відновите давні стосунки.

КОЗОРОГИ

Зорі віщують знайомство з вельми спокусливою особою, але не надумуйте собі багато, бо не виключено, що ви сприймаєте бажане за дійсне. 

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся поводитися більш стримано: не захоплюйтеся привабливими пропозиціями, уникайте випадкових знайомств і не ризикуйте.

РИБИ

Розберіться у своїх бажаннях. Чого ж вам справді не вистачає? У професійному відношенні ви можете серйозно просунутися вперед. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень