Солідні гроші – Овнам, фатальний збіг обставин – Левам: гороскоп на 7 грудня

А Тельці можуть бачити віщі сни

ОВНИ

Не виключено, що ви отримаєте значну суму за віддану роботу та новаторські досягнення. Зараз можна розпочинати втілювати свої бажання.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ваша інтуїція працюватиме, як ніколи. Ймовірні віщі сни. Можливо, саме зараз ви зможете отримати визнання. 

БЛИЗНЯТА

Ймовірні суттєві матеріальні втрати, тому не поспішайте вкладати гроші. Не виключено, що ви витратите багато сил і часу на справи, які доведеться покинути за крок до завершення.

РАКИ

Вас чекає день провокацій та несподіваних змін. Доля посилає вам чергові випробування на міцність. Необережне слово або бурхливий сплеск негативних емоцій може серйозно ускладнити стосунки з коханими.

ЛЕВИ

Збіг обставин призведе до фінансових втрат або змусить вас активно відстоювати свої принципи та погляди. Невдалий час для звернення до начальства або громадських установ, для зміни роботи, житла або прийняття важливих рішень. 

ДІВИ

Мінливий день, коли радісні події чергуватимуться з неприємностями, а успіх – з невдачами. Марно форсувати події або намагатися впоратися з негативними тенденціями дня – обставини не залежать від вашої волі та бажання.

ТЕРЕЗИ

Цього дня успішними будуть контакти з чиновниками, ділові зустрічі, оформлення документів, звернення до вищих інстанцій. У першій половині дня ймовірні дрібні непорозуміння через необачні висловлювання.

СКОРПІОНИ

Вас помічатимуть усюди, де б ви не з'явилися. Впевненість у своїй чарівності, дотепність та оптимізм зроблять вас центром будь-якої компанії. Однак зорі радять ретельно обирати оточення й мати справу лише з достойними особами.

СТРІЛЬЦІ

Турботи всього дня будуть пов'язані з негараздами чи непорозуміннями у спілкуванні, які вимагатимуть від вас рішучих та неординарних дій. Щоправда, ці заходи не надто схвалить ваше оточення, але нехай вас це не зупиняє – довіртеся інтуїції.

КОЗОРОГИ

У сфері комерційної діяльності намічається регрес. Цього дня будь-які починання приречені на провал. Сторонній вплив або неправдива інформація можуть погіршити фінансове становище. В особистому житті не виявляйте зайвої категоричності, бо ймовірні сварки аж до розриву стосунків. 

ВОДОЛІЇ

Завзятість і твердість намірів мають стати вашими помічниками у всіх справах. Беручись за нову справу, не озирайтеся на суперників і не пасуйте перед можливими труднощами.

РИБИ

Це день серйозних провокацій та конфліктів. Дадуться взнаки втома та емоційне перевантаження, тому не виключені з'ясування стосунків з важливими людьми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень