Зіпсований настрій – Водоліям, ризик травм – Овнам: гороскоп на 9 грудня

А перед Козорогами відкриються нові можливості

ОВНИ

Стережіться травм та стресів. Уникайте ризиків і дійте лише перевіреними способами. Також контролюйте емоції.

ТЕЛЬЦІ

Зараз чудовий час для роздумів про роботу чи відновлення та зміцнення старих зв'язків. Несподівана приємна звістка змусить вас змінити плани. Намагайтеся виявляти мудрість та витримку у будь-яких ситуаціях. 

БЛИЗНЯТА

Цього дня вам загрожують непорозуміння у відносинах з колегами, але якщо вчасно стримаєте себе, то нічого серйозного не станеться. 

РАКИ

Несприятливе розташування зірок може призвести до проблем зі здоров'ям. Через впертість і небажання слідувати порадам лікаря хвороба може затягнутися.

ЛЕВИ

Зараз вам доведеться розгрібати проблеми, що накопичилися за останній час. Постарайтеся зібратися і не витрачайте життєву енергію на дрібниці. Краще відмовитися від нових проєктів, аби завершити старі справи.

ДІВИ

Ймовірні ускладнення в особистому житті чи любовні розчарування. Вам потрібно впоратися з емоціями та переосмислити свої вчинки. 

ТЕРЕЗИ

День символізує переоцінку цінностей. Було б непогано розібратися в собі та у відносинах, правильно вибудувати систему цінностей та позбутися негативу.

СКОРПІОНИ

Вам стане в пригоді стійкість до стресів, вміння маневрувати, дисципліна та контроль над емоціями. У критичних ситуаціях це допоможе уникнути розбіжностей та скандалів.

СТРІЛЬЦІ

Ви постанете перед вибором: обов’язок чи задоволення. Зорі не радять гнатися за новизною та змінами. Можлива романтична зустріч чи нове знайомство.

КОЗОРОГИ

Цього дня розкриються нові перспективи та несподівані можливості. Корисною буде зміна обстановки – це заспокоїть нерви.

ВОДОЛІЇ

Хтось зможе зіпсувати вам настрій однією лише своєю присутністю. Намагайтеся не звертати уваги на людину, яка вас дратуватиме і поганий настрій буде забезпечений їй, а не вам.

РИБИ

В особистому житті можливі непорозуміння. Ви можете відчути необхідність у порадах друзів, проте не варто повністю на них покладатися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень