Зміни в особистому житті настануть у 2022-му році: гороскоп Павла Глоби

Ракам треба позбавитися образ, а Дівам допоможе інтуїція

Астролог Павло Глоба склав любовний гороскоп на наступний рік. Зміни в особистому житті у рік Чорного Водяного Тигра очікуються у кількох знаків Зодіака.

ОВНИ

У представників цього знака зодіакального кола жодних змін на любовному не буде, запевняє астролог. Овнам буде корисно довіритися ситуаціям, які виникатимуть, не вживаючи якихось активних дій та дотримуючись спокою. Найбільш сприятливий період - друга половина року.

ТЕЛЬЦІ

У наступному році людям, народженим під цим знаком, слід готуватися до чималих змін. Навіть, зважаючи на те, що Тельці будуть зосереджені на фінансовій сфері, в особистому житті все також складатиметься найкращим чином. До того ж стосунки, які Тельці побудують у 2022 році стануть міцними й довготривалими.

БЛИЗНЮКИ

У Близнюків особливих змін не буде до другої половини року. Приблизно у травні доля їм подарує чудовий шанс зміцнити чи побудувати з нуля зруйновані стосунки.

РАКИ

У 2022-му у Раків з'явиться сприятлива атмосфера для кохання та дружби. Для цього під кінець цього року їм радять позбавитися образ і поганих спогадів минулого. Для Раків наступний рік сповнений кар'єрними висотами, та астрологи застерігають - не варто поринати з головою в роботу, від цього може постраждати особисте життя.

ЛЕВИ

Левам радять остерігатися недоброзичливців, які постараються завадити успіху. Та, якщо вони будуть здатні мужньо подолати ворогів - відкриється доступ до омріяного щастя. Не варто звертати увагу на дрібні неприємності.

ДІВИ

Рік для Дів запам'ятається труднощами та неприємностями. Впоратися з ними та отримати кохання допоможе інтуїція, яка здатна направити Дів у правильне річище. У грудні отримають можливість визнання важливих для них людей. Ймовірне розширення родини: заміжжя чи поява дитини.

ТЕРЕЗИ

На цей знак Зодіаку чекає великий успіх як в особистому житті, так і в будь-яких інших стосунках. Спілкування з другою половинкою буде сповнене романтикою. Також зміцняться дружні й робочі зв'язки. Тим, хто самотні - наприкінці року випаде нагода знайти свою любов. А у 2022 році стосунки з нею зміцняться.

СКОРПІОНИ

В особистому житті Скорпіонів назрівають приємні моменти. Зокрема, у квітні та в першій половині листопада наступного року буде шанс зустріти велике кохання та створити родину.

СТРІЛЬЦІ

Стрільцям у новому році не надто щаститиме в коханні. Для того, щоб заповнити порожнечу - радять докласти чимало зусиль. Попри це, труднощі дозволять виправити неправильні рішення, прийняті в минулому, а також наслідки.

КОЗОРОГИ

Цей знак Зодіаку у новому році почуватиметься щасливим та коханим. Рік буде позитивним та романтичним. Кожен місяць доля даруватиме нові й нові подарунки.

ВОДОЛІЇ

Представники цього знака стоять на порозі майже безмежних можливостей, запевняє астролог. Саме у 2022 році для них почнеться активний, успішний та щасливий період, якому сприятиме Сатурн. В особистому житті змін не передбачається.

РИБИ

Новий рік для Риб буде доволі важкий, та завдяки заступництву Нептуна вони зможуть пройти всі труднощі. Наполегливість повернеться сторицею. Також Глоба радить Рибам не сумніватися у своїх вчинках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень