Термінова робота – Левам, бажання флірту – Овнам: гороскоп на 11 грудня

А Козороги ризикують втратити все

ОВНИ

Цього дня у вас з’явиться непереборне бажання флірту. Вам захочеться звільнитися від умовностей. Все це непогано, але зорі радять не надто захоплюватися.

ТЕЛЬЦІ

У всьому, що стосується кохання, цей день буде дуже перспективним. Найближчим часом вас чекає багато екзотичних зв'язків і таємних романів. 

БЛИЗНЯТА

Ви будете непередбачуваними, а ваш настрій – вельми мінливим. Тому близьким буде важко вам догодити. Намагайтеся не бути надто прискіпливими.

РАКИ

Вам життєво необхідно створити власний простір як у домі, так і в душі, куди немає доступу навіть найближчим людям.

Зараз для цього найбільш підходящий час.

ЛЕВИ

Цього дня від домашніх справ вас може відволікти нагальне службове завдання. Намагайтеся зробити все можливе, щоб ваша сім'я від цього не дуже постраждала.

ДІВИ

Ви почуватиметеся наче у лещатах, під тиском. Цей день не можна проводити у чотирьох стінах. Усі питання бажано вирішувати на «нейтральній» території. 

ТЕРЕЗИ

Не виключені несправедливі претензії, які можуть вивести вас із рівноваги. Намагайтеся не афішувати свої дії та плани. А також уникайте боргів і позик.

СКОРПІОНИ

Ваші імпульсивність та дратівливість можуть значно ускладнити вам життя. Постарайтеся уникати суперечок і будьте терпимішими до тих, кого любите.

СТРІЛЬЦІ

Цей день може виявитися напрочуд насиченим і ви ризикуєте опинитися у центрі подій. При цьому ви почуватиметеся самотніми. Не соромтеся звернутися до тих людей, які вас точно зрозуміють.

КОЗОРОГИ

Цього дня ризик буде невиправданим і ви можете миттєво втратити все. Щодо особистих стосунків, то спробуйте прийняти їх такими, як вони є, з усіма перевагами та недоліками.

ВОДОЛІЇ

З колотнечі, яка відбувалася останнім часом, вас витягне сама доля. Головне – не прогавити знаки. Припустившись помилки, намагайтеся виправити її якнайшвидше і взагалі вчіться не відкладати справи на потім.

РИБИ

Ви будете сумніватися практично у всьому, тому ухвалення важливих рішень краще відкласти. Намагайтеся не ризикувати, навіть якщо вам здасться, що ви все добре прорахували та продумали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень