Зіпсують життя: Які знаки Зодіаку перетворюють життя інших на катастрофу

Астрологи назвали представників цих знаків токсичними

Діви

Третє місце у списку майстрів обертати життя на катастрофу – Діви. Зазвичай вони чесні, справедливі, працьовиті, втім мають інший гріх.

Діви, як ніхто інший, обожнюють критикувати інших. З їхніми повчаннями жити поруч просто неможливо.

 

Замість того, аби проявити співчуття, вони будуть сваритися, а замість того, аби допомогти – знову й знову повчати.

Так чи інакше, але нерви своїм близьким вони псувати вміють. А от перевиховати Діву – марна справа.

Скорпіони

Скорпіонів вважають найбільш небезпечним знаком Зодіаку. І хоча спілкування з ними не настільки неприємне, як з Рибами, вони здатні швидко перетворити життя інших на суцільний кошмар, причому навіть неочікувано.

Відбити хлопця у подруги, зрадити близькій людині, набрехати родичам й підставити партнерів на роботі – це ще далеко не все, на що справді ладні ображені Скорпіони.

Дуже часто представники цього знаку незадоволені життям і своє невдоволення, як відро холодної води, виливають на навколишніх.

Перш ніж пускати Скорпіонів у своє близьке оточення, добре подумайте, чи готові ви все життя жити зі страхом?

Риби

Риби – перший номер у цьому списку. Спілкування з ними, якщо й не викликає агресії, то як мінімум роздратування вам гарантує. Представники цього знаку легко входять в довіру і змушують інших працювати на їхню користь.

Щоб завалити вас проханнями, їм навіть багато часу не треба. Вже на другий день знайомства вони попросять забити цвях, потім зробити за них звіт, а потім і телевізор купити.

В спілкуванні з Рибами треба навчитися говорити НІ. Причому робити це слід твердо й суворо, щоб Риби не змогли вас переконати в іншому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень