Черстві чоловіки народжуються лише під цими знаками Зодіаку

Це люди з крижаним серцем

Те, що у дівчат крижане серце, говорять часто. Такі особи зазвичай не виділяються емоційністю та ніжністю. Однак черствими бувають і чоловіки, кажуть астрологи.

Є чоловіки, які постійно демонструють, що їх не зворушують жодні ситуації і вони легко можуть принизити чи навіть знищити людину. Народжуються такі чоловіки під кількома знаками Зодіаку.

Овен

Є думка, що Овни ховають свою чутливість під маскою байдужості. Але це не так. Овнам дійсно немає ніякого діла до переживань інших. На представників знака не діють істерики і сльози.

Вони не реагуватимуть навіть, якщо перед ними стануть на коліна і благатимуть про допомогу. Таку ситуацію Овни переведуть на сміх і проігнорують.

Рак

Більшість представників цього знака Зодіаку є інтровертами. Раки занурені у свій внутрішній світ, у свої думки. Тож їм не хочеться залишати свій затишний кокон, щоб допомагати комусь.

Хоча у глибині душі Раки і чуйні люди, однак майже нікому не вдається домогтися від них прояву співчуття.

Козоріг

Якщо у вас виникли проблеми чи маєте певні прохання, точно не підходьте з цим до чоловіків-Козорогів. Вони точно не збираються нікого слухати і тим більше не підуть нікому допомагати. Козороги абсолютно байдужі до думки інших. Вони демонструють черстві й егоїстичні риси характеру.

Більшість з них думає, що саме така поведінка корисна для здоров'я і допомагає зберегти стабільний емоційний стан.

Джерело Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень