Любовне божевілля – Левам, зв'язки у впливових колах – Скорпіонам: гороскоп на 18 грудня

А Діви мають бути готовими до візиту гостей

ОВНИ

Ви потребуєте спокійного відпочинку. Не робіть зараз нічого через силу – обирайте лише ті справи, які вам до душі.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня велику роль у вашому житті відіграватиме любов. Тому особливо бережіть її та намагайтеся жодним чином не образити почуттів коханих.

БЛИЗНЯТА

Не виключено, що всі ваші заслуги нарешті будуть гідно оцінені. Але не варто стрибати вище голови, намагаючись отримати все й одразу.

РАКИ

Цей день запам’ятається великою кількістю зустрічей та новими знайомствами. Може з’явитися честолюбне прагнення до влади, тому, як мінімум, вашим домашнім доведеться постаратися, аби вам догодити.

ЛЕВИ

Цього дня вируватимуть пристрасті. Але зорі застерігають, що любовне божевілля принесе лише розчарування. Уникайте будь-яких авантюр і не довіряйте малознайомим людям.

ДІВИ

Можливі сімейні непорозуміння, які швидко забудуться. Однак намагайтеся погасити конфлікт ще до його початку. Не виключений візит гостей, який вас дещо спантеличить.

ТЕРЕЗИ

Внутрішня емоційна неврівноваженість може позначитися на особистих стосунках. Якщо не вдасться себе опанувати, то краще перенести зустріч, щоб усе не зіпсувати.

СКОРПІОНИ

Цього дня у вас з'являться зв'язки у впливових колах, що буде дуже доречним. Якщо бажаєте успішно реалізувати свій задум, то за найближчі дні вам потрібно все скрупульозно та прискіпливо прораховувати, радитися та збирати інформацію.

СТРІЛЬЦІ

У вас буде чудова можливість налагодити своє сімейне життя. Не виключено, що зараз вдасться значно покращити житлові умови. Дуже важливо дотримуватися гармонії у стосунках з партнером, іноді навіть переступивши через власну думку.

КОЗОРОГИ

Вам вдасться відновити сили, спокійно займаючись звичними справами. Не піддавайтеся на привабливі пропозиції та уникайте надмірно емоційних людей.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви звикли розігрувати власні «шахові комбінації», то можете опинитися в залежності. Вам доведеться постійно змінювати тактику, якщо захочете підлаштуватися під обставини й досягти успіху.

РИБИ

У своїх справах вам дуже важливо вибрати певний напрямок та поступово рухатися вперед, а не кидатися з боку в бік і, тим більше, не пускатися галопом у сумнівні авантюри. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень