Удача та гроші – Тельцям, винагорода за активність – Ракам: гороскоп на 19 грудня

А Овни почують дещо неприємне про близьку людину

ОВНИ

Хтось може обмовити близьку вам людину. Не варто довіряти неперевіреній інформації, а тим більше – передавати її іншим.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає вдалий день, коли удача сама йтиме вам у руки. Вам залишиться тільки обрати те, що зацікавить найбільше. Серед іншого у вас буде шанс покращити матеріальне становище.

БЛИЗНЯТА

Ви будете вельми привабливими для представників протилежної статі. Можливе цікаве знайомство.

РАКИ

Зараз ви зумієте знайти вихід з багатьох ситуацій. Починається особливо сприятливий період для любовних справ, тому якщо ви давно хотіли відкрити нову сторінку свого життя, то зробіть це саме зараз.

ЛЕВИ

Успіх буде супроводжувати тих, хто буде активним. Але вам краще розраховувати лише на себе, тому нікого не слухайте, а довіряйте лише своєму досвіду та інтуїції.

ДІВИ

День пройде у повсякденних клопотах. Постарайтеся встигнути якомога більше. Також це гарний час для того, щоб зайнятися своїм здоров'ям.

ТЕРЕЗИ

Не ухвалюйте поки остаточних рішень, які стосуються ваших коштів. Незабаром ви отримаєте цінну інформацію, яка вам дуже допоможе.

СКОРПІОНИ

Люди цього дня ставитимуться до вас надзвичайно доброзичливо. Відповідно, вам буде легше знаходити спільну мову. Також це сприятливий день для великих покупок.

СТРІЛЬЦІ

Не бійтеся самостійно приймати відповідальні рішення, але й не залишайте без уваги корисні поради. Діючи за добре продуманим планом, ви досягнете кращого результату.

КОЗОРОГИ

Позбудьтеся непотрібних речей і звільніть свій життєвий простір. Також не бійтеся розірвати стосунки, які вас обтяжують.

ВОДОЛІЇ

Будь-який ризик може призвести до серйозних проблем. Не відмовляйте людям, які попросять про допомогу, бо це невдовзі вам повернеться.

РИБИ

Не відмовляйтеся від нових ідей - вони змінять ваше життя на краще. Особливу увагу приділіть старшим родичам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень