Знаки Зодіаку, які нехтують здоров’ям заради роботи

Відчайдушних трудоголіків визначили астрологи

Більше від інших на роботі пропадають Козороги. Вони не можуть розслабитися поки не перероблять усіх справ. Козороги прагнуть досягти максимуму, а відтак беруться за тисячі задач одночасно.

Саме тому частенько страждають від стресу, головного болю та навіть мають проблеми з серцем.

Проблеми зі здоров'ям через роботи буденність й для Скорпіонів. Вони справді хороші співробітники, але здатні зациклюватися на кінцевій меті, забувають про себе й елементарні потреби. Згадують про себе тільки коли біль стає вже геть не стерпним.

А оскільки їдять вони переважно у кафе і що попадеться, як наслідок мають проблеми зі шлунком.

І якщо вони не проявилися вже зараз, зверніть увагу на шкіру – там можуть бути ознаки, що час подумати про здорове харчування.

І закриває трійку відчайдушних трудоголіків – Діви. На відміну від Скорпіонів Діва завжди дбає про своє здоров'я. Однак на роботу вони витрачають більше часу. Особливо якщо робота пов’язана з сидінням за комп’ютером, тут Діва просто не бачить кінця й краю своє роботи, бо здається, що може зробити ще щось.

Діви через такий спосіб життя мають проблеми з судинами, страждають на варикоз і вже здається звикли до болю в спині й голові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень