У них пропаде навіть перекотиполе: знаки Зодіаку, у яких не ростуть рослини

Їх всього 3

Чи не кожна господиня прагне вирощувати квіти. Втім, в одних рослини швидко приймаються і гарно ростуть,  а в інших – гинуть. З’ясувалося, що представниці не всіх знаків Зодіаку можуть вирощувати рослини. І хазяйки тут не винні, просто так склалися зорі.

Овни (21.03 – 20.04)

Овни не відчувають, що потрібно рослинам, тому постійно роблять щось не те: рослини, які потребують поливу, пересушують, а ті, яким потрібна обмежена кількість води, нещадно заливають. Рослини не витримують такого знущання та швидко гинуть.

Леви (23.07 – 21.08)

Вони здатні викликати у рослин стрес одним своїм дотиком. Астрологи не радять представникам цього знака поливати свої квіти, адже волога, яка в інших руках є живлющою, у них стає справжньою отрутою. Леви можуть засушити навіть перекотиполе. Єдине, на що вистачає агрономічних знань представників знака – це на сухостої, їм ніщо не зашкодить.

Стрільці (23.11 – 21.12)

Представники цього знака Зодіаку дуже люблять кімнатні квіти, тому постійно купують нові. Однак ті категорично відмовляються і рости, і цвісти, тоді Стрільці роздаровують їх друзям і знайомим. А потім знову купують нові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень