Ризик втратити гроші – Дівам, фанатизм – Близнятам: гороскоп на 24 грудня

А Левів спробують ввести в оману

ОВНИ

Цього дня можливі два варіанти: або ви зможете внести стійку стабільність у своє життя, або ж втратите здатність сприймати будь-що, окрім вузького особистого світу. 

ТЕЛЬЦІ

Сенс життя деяких представників знаку виражатиметься у рішучості випробувати усі можливі способи самовираження. Вперед! Зараз ви можете досягти бажаного.

БЛИЗНЯТА

У вас з’явиться фанатична прихильність до речей, подій чи людей. Озирніться і побачите, що світ більш різноманітний, ніж ви собі уявляєте.

РАКИ

Сприятливий день, який подарує надію на краще майбутнє. Перед вами можуть відкритися нові й захоплюючі перспективи. 

ЛЕВИ

Як би вам не було важко, не сприймайте на віру інформацію «доброзичливців». Вислухавши їх, робіть так, як вам підкаже інтуїція.

ДІВИ

Можливий обман. Вкладаючи всю душу та кошти у «важливу» справу, ви можете втратити свої гроші. Не займайтеся тим, на чому не розумієтеся, й не будьте надто довірливими.

ТЕРЕЗИ

Ви можете не зійтися характером з тими, хто виявляє надмірну активність і наполегливість. Вам потрібен час, щоб створити хороші стосунки з ініціативними людьми, але коли це станеться, ви матимете міцні та надійні взаємини.

СКОРПІОНИ

Це буде дуже продуктивний день, адже ви з головою зануритеся у роботу, уникаючи всього, що могло б вам завадити.  

СТРІЛЬЦІ

Цей день сприятливий для покращення фінансових справ. Ваші допитливість, сильна логіка та аналітичні здібності, як завжди, вам допоможуть у справах. Зараз потрібно подумати як утримати свої позиції.

КОЗОРОГИ

Вам варто розслабитися і поводитися менш стримано і серйозно в особистих стосунках. Потрібно просто любити та насолоджуватися життям. 

ВОДОЛІЇ

Можливо у вас з'явиться суперник, що викличе емоції, з якими буде важко впоратися. У роботі варто зосередитися на серйозних і довгострокових проєктах, а з дрібними справами розберетеся пізніше.

РИБИ

Зневіра, яку ви можете відчувати зараз, є тимчасовою. Спробуйте почекати, перш ніж робити серйозні висновки. Цього дня ви усвідомите, що життя вимагає від вас більшого, тому потрібно рухатися у різних напрямках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень