Цікаві зустрічі та невеликий прибуток – Левам, тотальний контроль – Рибам: гороскоп на 21 грудня

А Стрільців чекають кадрові перестановки

ОВНИ

Цього дня підвищиться ваша потреба у спілкуванні, тому не варто сидіти на місці. Зараз ви зможете зав’язати безліч знайомств та отримати потрібну інформацію.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете легкими на підйом і з легкістю погодитеся на втілення сміливих ідей у роботі. Цікаві нововведення можливі й в особистому житті.

БЛИЗНЯТА

Будьте розсудливими і день пройде спокійно. Ви зумієте проявити організаторські здібності та легко завоюєте авторитет у колективі.

РАКИ

Вам буде щастити, але заздрісники і конкуренти, на жаль, нікуди не зникнуть. Зорі переконані, що їхні дії не загрожуватимуть  вашій репутації.

ЛЕВИ

Спілкуйтеся з тими людьми, які дарують позитивні емоції. Хоча, цього дня вам вдасться зачарувати будь-кого, навіть грізного начальника. Зірки пророкують цікаві зустрічі та невеликий прибуток.

ДІВИ

Постарайтеся набратися терпіння - якщо щось не виходить з першої спроби, то потрібно просто дочекатися більш слушної нагоди. 

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не відкладати важливі справи – зараз ви здатні перевернути гори, якщо не будете лінуватися. Будьте коректними з керівництвом, і не забувайте проявляти дипломатичні таланти у спілкуванні з колегами.

СКОРПІОНИ

У роботі вам знадобляться наполегливість і впертість. Не соромтеся висловлювати свою думку, але не квапте події.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня бажано підтримувати відносини тільки з тими людьми, які на це заслуговують. Заздрісників і лицемірів краще уникати. У професійній сфері можливі зміни, оскільки ваш керівник задумав кадрові перестановки. 

КОЗОРОГИ

Ви вмієте сміятися над життєвими труднощами і добре справляєтеся з проблемами. Зараз це ваше вміння зможе допомогти не лише вам, а й усім оточуючим. Ви буквально заряджатимете людей позитивом.

ВОДОЛІЇ

Можливий успіх у торгівлі. Прибуток можуть принести й ваші захоплення, але те, що він буде – це точно.  

РИБИ

Ваш керівник буде контролювати вас, як ніколи. Жоден крок чи рух не залишиться поза його увагою, тому намагайтеся максимально відповідально ставитися до роботи.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень