Помилки – Водоліям, радісна зустріч – Терезам: гороскоп на 6 січня

А Тельцям потрібно готуватися до змін

ОВНИ

Сміливо беріться за будь-яку справу – ймовірність успіху дуже велика. Можливе важливе знайомство або несподіваний збіг обставин, який сприятливо позначиться на розвитку справ. 

ТЕЛЬЦІ

Приготуйтеся до змін – задумане цього дня може незабаром здійснитися. Обережно ставтеся до будь-яких колективних дій і не покладайтеся на чужу думку.

БЛИЗНЯТА

Це чудовий час для роздумів про перехід до нового виду діяльності, відновлення та зміцнення старих зв'язків або надання допомоги близьким. Несподівана звістка може змусити вас змінити плани – намагайтеся виявляти мудрість та витримку. 

РАКИ

Зараз ви зможете з неймовірною легкістю отримати те, що раніше здавалося недоступним. Зірки рекомендують розумно перегрупувати сили, щоб довести до кінця важливу справу.

ЛЕВИ

Вам вдасться вирішити одну з сімейних проблем. Зверніть увагу на своє здоров'я. Через різке зниження життєвого потенціалу вкрай небажане фізичне перевантаження.

ДІВИ

Зорі рекомендують проявити активність, інакше перебіг подій зміниться не на вашу користь. Сприятливий день для усіх, хто займається комерцією та бізнесом – угоди принесуть прибуток. Успіх можливий навіть у ризикованих справах.

ТЕРЕЗИ

Ймовірна романтична пригода або дуже радісна зустріч зі старими друзями. Не виключено, що у другій половині дня ви зможете вирішити проблеми особистого життя.

СКОРПІОНИ

Хороший день для завершення справ і ухвалення важливих рішень. Можливі приємні новини, пов'язані з близькими людьми чи успіхом у професійній сфері.

СТРІЛЬЦІ

Несподівана перешкода, пов'язана з підступами ворогів, або погана звістка може негативно позначитися на досягненні поставленої мети. У справах керуйтеся здоровим глуздом та практичним досвідом. Шукайте способи зміцнення власних позицій, виявляйте ініціативу та наполегливість. 

КОЗОРОГИ

У вашому житті намічається перехід до іншої сфери діяльності або вихід на інший рівень розвитку. Не проґавте свій шанс. Будьте терплячими й не давайте волю негативним емоціям в особистих стосунках. 

ВОДОЛІЇ

Цього дня можливі помилки під час оформлення документів. Особливо обережними варто бути працівникам сфери послуг. Ввечері ймовірна хороша новина або вигідна пропозиція, яка принесе значний прибуток. 

РИБИ

Не виключено, що випадкове знайомство або ваша комунікабельність вплине на майбутній фінансовий прибуток. Зірки обіцяють успіх у пошуку додаткових джерел доходу або переході до нових видів діяльності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень