Нова посада – Терезам, емоційний злет – Близнятам: гороскоп на 4 січня

А Риб чекає романтична зустріч

ОВНИ

Все, за що б ви не взялися, вдаватиметься, і навіть із найзаплутаніших ситуацій ви зможете знайти вихід. Особливо сприятливою буде друга половина дня. 

ТЕЛЬЦІ

Цього дня на душі у вас буде світло та радісно. Цей час сприятливий для вирішення завдань у професійній сфері, укладання шлюбів, великих придбань, планування подорожей та відпочинку.

БЛИЗНЯТА

Не виключена поява нових ідей, які дозволять знайти нові джерела заробітку. Емоційний злет позитивно впливатиме на ваш фізичний стан.

РАКИ

Ваша активність буде гідно оцінена, проте не варто ухвалювати кардинальні рішення. Головне - зберегти накопичене та втриматися від спокуси досягти більшого.

ЛЕВИ

Цього дня ви можете отримати новину, яка, як стверджують зорі, може докорінно змінити ваш спосіб життя. 

ДІВИ

Зірки попереджають, що період випробувань ще не закінчився. Будь-яка діяльність вимагатиме від вас великих зусиль, нестандартного погляду на звичні обов'язки, неординарних рішень.

ТЕРЕЗИ

Можливо, вам запропонують нову посаду. Ваші занепокоєння та таємні страхи невиправдані – сміливо йдіть вперед.

СКОРПІОНИ

В особистому житті можливі приємні новини або романтичний вчинок. Ймовірна підтримка людей, від яких ви не чекали розуміння.

СТРІЛЬЦІ

Цей день відкриє перед вами великі можливості. Вас вирізнятиме врівноваженість, яка допоможе загасити конфлікти.

КОЗОРОГИ

Ймовірно, вам вдасться зав'язати кілька нових ділових знайомств, які допоможуть вам у майбутньому. Однак ви зможете досягти повного успіху лише за умови, що будете зважати на думку оточуючих.

ВОДОЛІЇ

Зорі обіцяють сприятливу ситуацію для покращення фінансового становища. Не випускайте ініціативу зі своїх рук і не відмовляйтеся від допомоги.

РИБИ
День сприятливий: не буде жодних перешкод, а неприємності обійдуть вас. Можлива романтична зустріч з людиною, яка може полонити ваше серце.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень