Несподіваний новорічний подарунок – Левам, залицяльники – Тельцям: гороскоп на 31 грудня

А Стрільці можуть знайти щось цінне

ОВНИ

Цього дня вас чекає несподіване знайомство, яке стане новим і дуже успішним стартом. Можливі нападки з боку партнерів чи друзів, але нехай це вас не турбує – все невдовзі владнається.

ТЕЛЬЦІ

Жінки цього дня відчуватимуть на собі пильну увагу чоловіків. Не виключені нові захоплення, проте, швидше за все, партнер не відповідатиме вашим уявленням про ідеал. А чоловікам зорі рекомендують посилено працювати, оскільки зараз є шанс кар’єрного росту.

БЛИЗНЯТА

Вам потрібно перебувати ближче до оптимістів і менше думати про те, що ви вже змінити не можете. Цього дня навколишня дійсність проєктується на вас, тому стежте за знаками долі.

РАКИ

Останній день року буде напруженим, тому необхідно ретельно обмірковувати всі свої дії. Ймовірне погіршення відносин з рідними і це буде ваша провина.

ЛЕВИ

Зорі пророкують вам несподіваний новорічний подарунок, який змусить вас стрибати від радості. Однак не виключено, що за це доведеться розплачуватися. Колись.

ДІВИ

Ви можете стати жертвою підступів суперників або потрапите у залежність від настрою свого партнера. 

ТЕРЕЗИ

Зорі віщують вам успіх у любовних справах. Але стежте за кожним своїм словом, щоб не зіпсувати цю ідилію.

СКОРПІОНИ

Новорічна ніч подарує вам багатообіцяюче знайомство. Тому, якщо вас запросили на вечірку, то підіть обов’язково. І намагайтеся справити якнайкраще враження.

СТРІЛЬЦІ

Можливо, вам повернуть давній борг або ви знайдете цінну річ. Ймовірні романтичні зустрічі чи нові знайомства, які переростуть у серйозні стосунки.

КОЗОРОГИ

Цього дня ви зможете максимально проявити всі свої інтелектуальні здібності. Але головне не братися за те, що вимагатиме великого емоційного навантаження.

ВОДОЛІЇ

Для вас останній день року буде вдалим у всіх відношеннях. Однак не чекайте негайних результатів своїх дій – рішення може затягнутися. Також будьте обережними з важкими напоями.

РИБИ

Ваші життєрадісність і дотепність зроблять вас душею будь-якої компанії. Завдяки заступництву планет ви отримаєте нове замовлення або пропозицію зайнятися новим видом діяльності. Не поспішайте давати згоду - зорі рекомендують спочатку закінчити старі справи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень