Гороскоп на січень від Глоби. Успішно почати 2022-й ЛЕГКО!

Звертайте увагу на сни, що віщують щастя

Таким чином Всесвіт і нічні світила будуть дарувати вам надію і гарний настрій. Павло Глоба бажає вам вдалого початку року.

Кожному з нас у січні варто вчитися новим життєвим істинам і правилам. Можна, наприклад, ознайомитися з правилами життя японських ніндзь або мудростями індіанців. Це піде вам на користь і допоможе краще зрозуміти цей світ і самих себе.

ОВНИ

Настає час, коли Овни без особливих зусиль можуть перетворити своє житло, свій зовнішній вигляд, знайти нову мотивацію, знайти любов. Потрібно прислухатися до себе, а не до думок тих, хто вас оточує. Також нічні світила рекомендують більш якісно відпочивати.

ТЕЛЬЦІ

Тельцям не варто покладатися у всьому тільки на самих себе. Друзі та близькі можуть допомогти вибратися зі складної життєвої ситуації. У січні Тельцям пощастить у розв'язання організаційних питань, у плануванні справ. Також можна робити давно заплановані вартісні покупки. 

БЛИЗНЯТА

Близнятам в січні необхідно сфокусуватися на тому, що вони люблять найбільше, — на спілкуванні, пригодах, романтиці й зустрічах. Всім, хто знаходиться в пошуках другої половинки, необхідно попередньо перевіряти сумісність, щоб не помилитися. Тим, хто вже перебуває у стосунках, у жодному разі не можна провокувати й ображати другу половинку. У справах бізнесових Близнята зможуть досягти успіху. 

РАКИ

Ракам варто залучати бажане за допомогою закону тяжіння. Зірки на їхньому боці, тому Раки зможуть отримати практично все, чого захочуть. Це можуть бути гроші, любов, нові ділові можливості й багато іншого. Будуть в січні й кризові ситуації, але вони досить швидко та успішно завершаться. Раки на коні, тому їм не можна лінуватися. Перший місяць року виявиться сприятливим, наповненим любов'ю, теплом і ніжністю. Раки зможуть побороти стереотипне мислення і позбутися від кліше. 

ЛЕВИ

Леви, які відносяться до найбільш емоційних знаків Зодіаку,  стануть трішки агресивнішими, більш знервованим. Левам варто навчитися йти на компроміси. Щоб обійти стороною перешкоди на шляху, Левам знадобиться трохи більше доброти й бажання йти назустріч людям. Особливо це стосується першого тижня року — найскладнішого і динамічного.

ДІВИ

Дівам варто зайнятись власною зовнішністю. Можна оновити гардероб, зробити нову зачіску. Це підніме їх самооцінку і зробить більш щасливими та продуктивними. Ледачі Діви залишаться аутсайдерами.  Січень ідеально підходить для навчання. Зірки на стороні допитливих.

ТЕРЕЗИ

У Терезів в січні з'явиться можливість знайти для себе нові захоплення, інтереси й хобі. Нічні світила вкажуть цим людям правильний шлях, який допоможе їм стати кращою версією себе. Січень — час, коли потрібно діяти. У січні Терезам варто побоюватися різних надмірностей. Шкідливі звички можуть їх сильно підкосити, позбавивши здоров'я й удачі.

СКОРПІОНИ

Скорпіони в січні будуть ненаситними в плані успіхів в роботі й бізнесі. Кажуть, що універсальність згубна, але в січні варто спробувати себе у всьому.  Потрібно також бути добрішими, але не прогинатися під недоброзичливців. Інтуїція підкаже як правильно себе поводити.

СТРІЛЬЦІ

Січень буде дуже важким місяцем для Стрільців. Саме тому їм варто завести обереги. Не потрібно обходити стороною в січні співпрацю. Робота пліч-о-пліч з кимось, хто володіє великим набором навичок, допоможе Стрільцям стати краще, перейняти важливі риси собі. Ближче до кінця січня ситуація стабілізується.

КОЗОРОГИ

Фінансова сторона життя в січні буде для Козерогів найважливішою. Це буде Місяць робочих перемог, просування бізнес-ідей, фінансових заохочень. Потрібно допомагати колегам і близьким людям. Січень буде «годувати» весь рік. Чим більше Козороги зможуть вирішити проблем і завдань зараз, тим простіше їм буде жити в інші одинадцять місяців. Неробство прирівнюється до програшу.

ВОДОЛІЇ

Водолії належать до знаків Зодіаку з найсильнішим характером. У січні вони зможуть це перевірити на ділі, тому що назвати початок року простим не вийде. Нічні світила в досить несприятливому становищі для роботи, романтики й всіх інших сфер. Всім, хто захоче розширити межі можливого, доведеться зіткнутися з великими неприємностями й труднощами на шляху. У січні потрібно бути більш обережними.

РИБИ

У Риб в січні буде лише одна проблема — нестача енергії. Дихальна гімнастика допоможе людям даного Знака знайти сили в потрібний момент. Втома буде приходити швидше звичайного, тому варто займатися справами простіше. Дуже погано буде проходити адаптація до нових умов, тому поки краще відмовитися від переїздів, зміни роботи. Рік почнеться зі сприятливої ноти, якщо Риби перестануть діяти за натхненням. Інтуїція важлива, але лише у крайніх випадках. Удача буде поруч, коли це буде необхідно.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень