З ким насправді дружить Тигр: знаки Зодіаку, для яких 2022-й стане успішним

У всіх аспектах

Під кінець року багато хто хотів би дізнатися, що їх чекає у наступному році. Астролог Сергій Безбородний, керівник Школи наукової астрології, відкрив завісу таємниці й розповів, яким знакам Зодіаку не варто хвилюватися про добробут у 2022-му році.

Щур

Тигр дружить зі Щуром, тож для останніх наступний рік складеться дуже вдало. Представники цього знака піднімуться по кар’єрних сходах і паралельно зможуть просунутись у громадській діяльності. А це – подвійні бонуси! Крім того, у 2022-му конфлікти й непорозуміння із найріднішими обходитимуть їх десятою дорогою.

Тигр

У свій власний рік Тигр може розраховувати на максимальний успіх, особливо у питаннях придбання нерухомості, переїзду в інше місто чи навіть країну. Також наступного року Тигру вдасться підібрати гарне місце для здобуття освіти (чи підвищення кваліфікації) та успішно вирішити питання зі спадщиною.

Кролик

Кролик також підтримує добрі стосунки із Тигром. Більшість своїх планів він успішно реалізує. Це, звісно, призведе до зайвих заздрощів, бо справи складатимуться о-го-го як добре! Але ж куди без цього…

Втім, якщо у Кролика є непогашені заборгованості (в т.ч. кредити), краще їх закрити якомога швидше, бо можуть виникнути проблеми.

Дракон

Дракон добре ладнає з Тигром. Наступного року представники цього знака можуть розраховувати на успіх в офіційних питаннях і підтримку чиновників будь-якого рівня. Рік буде дуже вдалим із фінансової точки зору, особливо друга його половина. Можливі навіть перемоги у лотереях і розіграшах!

Кінь

Кінь і Тигр, якщо ви не знали – великі друзі. Цей знак увесь рік супроводжуватиме просто таки приголомшливий успіх. У 2022-му він зможе успішно змінити місце роботи, а якщо зустріне нового партнера – є всі шанси зостатися з ним на все життя.

Собака

Для Собак рік Тигра складеться пречудово: любов, народження прекрасних і здорових дітей. На чоловіків, каже астролог, чекає вдале весілля, а жінки тим часом зможуть покращити добробут своїх сімей.

Свиня

Представникам цього знака 2022-й рік теж принесе тільки позитив: на них чекає таємне заступництво з боку впливових людей. У дітей, що народилися в рік Свині, наступного року можуть неочікувано з'явитися молодші брати та сестри. А от на дорослих чекає суттєва підтримка з боку родичів. Крім того, Свинки різного віку отримають шанс прославитися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень