Суттєвий прибуток – Стрільцям, довгоочікувана звістка – Козорогам: гороскоп на 3 січня

А Раки шукатимуть компроміс

ОВНИ

Цього дня буде можливість блиснути талантами, виявити усі свої здібності. Ймовірна зустріч зі старими друзями - постарайтеся не згадувати про колишні непорозуміння та сварки.

ТЕЛЬЦІ

Зорі застерігають від прагнення за будь-яку ціну виділитися або поставити свою думку вище за думку інших. Проживіть цей день спокійно.

БЛИЗНЯТА

Зростуть ваші творчі здібності, інтуїція та сексуальність. Це буде хороший день, однак дехто може неправильно розцінити ваші добрі наміри й назвати вас надмірно самовпевненим. 

РАКИ

Використовуйте будь-яку можливість змінити на краще своє особисте життя. Проявіть далекоглядність і вміння знайти компроміс - це єдиний спосіб уникнути необдуманих рішень.

ЛЕВИ

Вас чекає зустріч або подія, яка змусить серйозно задуматися над проблемами особистого життя. Зорі радять розірвати всі непотрібні зв'язки, але почекати з новими знайомствами.

ДІВИ

Існує ймовірність незначного поліпшення фінансових справ. Разом з тим не виключені дрібні сутички з домашніми. Вийти переможцем з цих суперечок вам допоможуть витримка і такт. 

ТЕРЕЗИ

Будь-які починання приречені на провал. Вам краще зупинитися і ретельно проаналізувати те, що відбувається.

СКОРПІОНИ

Не бійтеся труднощів, бо і в любові, і в роботі вас чекає успіх. Однак визначте межі своїх можливостей та не ставте перед собою глобальних завдань.

СТРІЛЬЦІ

Без особливих зусиль ви зможете зробити усе заплановане. Нові справи принесуть значний прибуток, але вам потрібно добре підготуватися, перш ніж діяти.

КОЗОРОГИ

Зірки рекомендують вам повністю присвятити день близьким людям. Також можлива довгоочікувана звістка чи зустріч.

ВОДОЛІЇ

Є велика ймовірність нового знайомства або короткочасних романтичних пригод. Але не захоплюйтеся надто.

РИБИ

Вас помічатимуть усюди, де б ви не з'явилися. Впевненість у своїй чарівності, дотепність та оптимізм зроблять вас центром будь-якої компанії. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень