Правда – Рибам, лінощі – Водоліям: гороскоп на 12 січня

А Скорпіонам повернуть давній борг

ОВНИ

Цього дня відкриються можливості для реалізації вашого професійного таланту. Головне - намагайтеся прислухатися до думки колег і в жодному разі не починайте суперечок з керівництвом.

ТЕЛЬЦІ

Ви дізнаєтеся багато важливого та цікавого, просто спостерігаючи та слухаючи. Уникайте конфліктів, інакше саме вас і зроблять винними. На дуже привабливі ділові пропозиції реагувати не варто.

БЛИЗНЯТА

Цей день може стати надзвичайно продуктивним: вам вдасться підвищити дисципліну в колективі, покращити організацію праці та зміцнити свої службові позиції.

РАКИ

Цілком ймовірно, що доведеться прийняти рішення, яке ви довгий час відкладали. Інтуїція вам підкаже, як вчинити правильно.

ЛЕВИ

Не бійтеся взяти на себе додаткові обов'язки, адже вашої енергії вистачить на виконання надзавдань та повного творчого самовираження.

ДІВИ

Цей день сприятливий для профілактики та попередження багатьох проблем. Консультації фахівців і проведення різних видів діагностики дозволять виявити найменші недоліки в роботі вашого організму.

ТЕРЕЗИ

День підходить для вирішення фінансових питань. Посилиться винахідливість, що дозволить досягти чималих успіхів у професійній сфері. 

СКОРПІОНИ

Вам можуть повернути борг, про який ви вже й забули. Але не варто одразу ж витрачати ці гроші – притримайте їх на деякий час.

СТРІЛЬЦІ

Не варто наполягати на своїй думці, ігноруючи оточуючих. Навпаки – уважно прислухайтеся до людей, адже вони можуть підказати вам хороші ідеї.

КОЗОРОГИ

Зорі не сприяють вирішенню фінансових питань, особливо пов'язаних із купівлею-продажем нерухомості. Обговорення серйозних професійних проблем теж краще відкласти.

ВОДОЛІЇ

Не виключена апатія чи лінощі, тому намагайтеся не надто себе завантажувати, оскільки для виконання щоденних обов'язків вам доведеться докладати великих зусиль. 

РИБИ

Цього дня ви побачите справжній стан речей. Дізнаєтеся як насправді ставляться до вас оточуючі. Яка б правда вам не відкрилася, намагайтеся не з’ясовувати стосунки одразу ж.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень