Унікальна зима: 5 знаків Зодіаку, які у січні можуть проґавити своє щастя

Особливо постаратися доведеться Рибам

Січень – це місяць очищення та й розуміння настання нового відрізку часу дає людям мотивацію до змін. Низці знаків Зодіаку астрологи віщують удачу, але щоб її здобути – потрібно виконати низку умов. Інакше щастя так і проскочить повз, наче зайчик у зимовому лісі.

Раки

Січень для Раків принесе хаос із неочікуваних подій. Вони можуть відбуватися дуже стрімко, а люди поводитимуться неочікувано. Астрологам важко сказати, чи будуть ці зміни позитивними чи негативними, адже небесні світила у січні перебувають у нестабільному положенні.

Отримати переваги Раки зможуть лише завдяки правильній реакції на неочікувані повороти подій, а також незначній підготовці.

Оскільки січень – це місяць очищення, варто позбутися непотрібних речей, емоцій і стосунків. А також залучитися підтримкою талісмана – це може бути цінний предмет чи відповідний камінь.

Діви

Народжені під цим сузір’ям не стануть чекати на удачу, а самі відправляться на пошуки щастя. Світила схилять їх до пошуків відповідей на вічні питання про долю, життя та кохання, цілі. Небезпека у тому, що таке самокопання може призвести до екзистенційної кризи та журби.

Тож аби пошуки увінчалися успіхом, астрологи радять не занепадати духом і не вступати у конфлікти.

На першому місці – емоційне здоров’я.

Для його підтримки дотримуйтеся простих правил – більше займайтеся улюбленими заняттями, говоріть «ні» на недолугі прохання, лишайтеся наодинці з власними думками, більше гуляйте.

Скорпіони

Цей експресивний знак мусить витратити певний час на пошуки щастя. Власної мети з першої спроби добиватимуться лише люди з великою вдачею. Особливо у сферах кохання та роботи.

Тим, хто не впевнений у прихильності фортуни, варто дотримуватися законів Всесвіту.

Вони закликають налаштовуватися на хороше, думати про наслідки власних дій і самим ухвалювати рішення, а не покладатися на долю. Також заручіться підтримкою близьких людей. Пропонуйте їм свою допомогу, але стежте, аби цей обмін енергією був рівноцінним.

Козороги

Щастя та удача будуть поруч з Козорогами, але – потрібно орієнтуватися на відчуття, які можуть налякати. Причина в тому, що позитивні зміни завжди супроводжуються страхом невідомого, дискомфортом, неспокоєм, невпевненістю в майбутньому, сумніві у власних силах.

Тож не лякайтеся їх, а орієнтуйтеся наче на маяк: за ними ховається бажана мета, нові позитивні враження та емоції.

Найтемніша ніч – перед світанком.

Козороги зможуть успішно почати новий 2022 рік, але потрібно направити всі сили в те русло, куди підказує не логіка, а інтуїція. Також астрологи радять звертати увагу на дрібниці.

Риби

Ретроградний Меркурій весь січень смоктатиме з Риб енергію, у другій половині місяця гальмуватиме їхній розвиток, погіршить пам’ять, увагу та продуктивність. Аби відновити втрачені сили, Рибам радять зайнятися арттерапією: малювати, ліпити, опанувати музичний інструмент, фотографувати чи познімати цікаві відео.

Водночас січень може стати відправною точкою змін у житті.

Але для цього варто змінити не лише хобі, але й обстановку, що стане додатковим джерелом енергії. Крім того, варто максимально зосередити увагу на тому, що відбувається навколо. Ключем до успіху може стати кожна дрібниця, слово чи емоція.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень