Астрологи назвали найгірший день у 2022-му для кожного знака Зодіаку

Будьте обережні!

Рік блакитного водяного Тигра обіцяє багато хорошого і сприятливого. Проте один день із 365 доведеться попросту постаратися пережити. У деяких знаків Зодіаку це буде дещо довший період, ніж один день. Але чим спокійніше і обережніше ви пройдете цей непростий час – тим менше негативних наслідків завдасте собі.

ОВНИ

Астрологи рекомендують вам бути обережними восени, а саме 7 жовтня. Цього дня Марс в знаку Близнят почне зниження, тому Овни помітять в собі повільність і через це, можливо, виникнуть проблеми і непорозуміння.

ТЕЛЬЦІ

Найгіршим днем у 2022-му для вас виявиться 15 травня. Цього дня місячне затемнення пройде під знаком Скорпіона, що сильно позначиться на Тельцях. Тож ви вирішите відмовитися від деяких зв'язків для подальшого свого руху і розвитку.

БЛИЗНЯТА

А от для вас цього року, на жаль, не один день буде несприятливим. З серпня Марс перейде в знак Близнят, де перебуватиме аж до 23 січня! А це означає, що весь цей час Близнята можуть стикатися з переживаннями. У вашому житті все буде то рухатися з шаленою швидкістю, то сповільнюватися. Астрологи радять знайти свій власний темп.

РАКИ

Для вас найгіршим часом у 2022 році стане перший весняний місяць — березень. Тоді Марс і Плутон зустрінуться в сьомому домі в Козорізі. А це означає, що у Раків виникнуть труднощі в особистому житті. Астрологи попереджають: якщо представник цього знака Зодіаку в грудні вже стикався з проблемами у стосунках, то в березні саме вони ж знову і виникнуть. Особливі загострення можуть статися 3 березня.

ЛЕВИ

У вас найгірший день цього року аж один – 14 серпня. Сатурн у Водолії знизиться, а це означає, що ви почуватиметеся засмученим і нікчемним. Однак цей день може стати крутим поворотом в проясненні деяких взаємин.

ДІВИ

Для Дів сумним днем буде 5 травня. Саме тоді Меркурій перебуватиме в десятому домі кар'єри, а значить Діви стануть повільнішими і неймовірно важкими. Астрологи рекомендують задуматися цього дня про кар'єру і, можливо, переосмислити її.

ТЕРЕЗИ

Остерігайтеся 9 вересня! З цього дня Меркурій перебуватиме в першому домі особистості Терезів. Тому конфлікти і непорозуміння переслідуватимуть вас протягом усього дня.

СКОРПІОНИ

Ооох, вам протягом року доведеться зіткнутися не з одним місячним затемненням. Однак 8 листопада буде максимально складно. Цього дня Скорпіонам відкриється щось важливе та значне і водночас незручне. Можливо доведеться змінити життєві пріоритети.

СТРІЛЬЦІ

Найгіршим днем для вас стане 28 липня. Цього дня Юпітер в Овні знижуватиметься в п'ятому домі самовираження і творчості Стрільців. Все сповільниться. Це особливо вас дратуватиме, оскільки ви прагнутимете зростання і прогресу. Згодом ви будуте змушені все обміркувати.

КОЗОРОГИ

Позначте червоним 4 червня. Цього дня ви відчуєте себе повільними. Сатурн перебуватиме в другому домі фінансів і ресурсів. А це означає, що Козороги зрозуміють, що цього дня просування – немає. Настане повне розчарування.

ВОДОЛІЇ

Лютий стане для вас місяцем справжнього виклику. На самому початку, вже 4 числа, ви можете почуватися засмученим, особливо коли справа дійде до стосунків. Розмови стануть неправильними і викличуть лише палкі дискусії.

РИБИ

Вас засмутить 28 липня. Саме з цього дня Юпітер перебуватиме в занепаді в другому домі грошей і фінансів під знаком Овна. А вам потрібно буде цього дня зробити крок назад. Лише з 23 листопада можна буде знову почати діяти і рухатися вперед.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень